Battleborn Open Beta start 8 april op PS4

Battleborn Open Beta start 8 april op PS4

Je komt alvast meer te weten over het verhaal in de nieuwe Battleborn – Live Together or Die Alone Story Trailer.2K en Gearbox Software kondigen aan dat Battleborn’s Open Beta op 8 april zal starten op PS4 en op 13 April 13 voor PC en Xbox One. De Open Beta geeft je toegang tot twee story episodes – Void’s Edge en The Algorithm. Daarnaast zijn twee van de drie competitive multiplayer modes beschikbaar: Incursion en Meltdown. Daarnaast heb je in de Battleborn Beta toegang tot  alle 25 speelbare helden, loot, gear, en de volledige progression systems.

De Open Beta geeft ook inzicht in het verhaal van Battleborn. Battleborn’s Story Mode werkt in weze als een tv serie. Jij en je vrienden hebben in elke aflevering de hoofdrol als de aanvoerder van de Battleborn. 2K en Gearbox zien 3 mei als de 'première' van Battleborn, omdat de game’s Story Mode is opgebouwd zoals je favoriete tv series. Het “seizoen” in Battleborn heeft een overkoepelend verhaal van 8 afleveringen (plus een proloog) en elke aflevering vertelt een op zichzelf stand verhaal over de strijd van je helden voor het behoud van Solus, de laatste overgebleven ster.

Alles dat je wil weten over Battleborn’s Open Beta staat in deze toepasselijk genaamde post op de officiële Battleborn blog.

Battleborn verschijnt op 3 mei voor PS4, Xbox One en PC.
 

Battleborn

Battleborn
Release
di 03 mei, 2016
Genre
Actie / Avontuur
Platform
ps4
Uitgever
2K
Ontwikkelaar
Take-Two Interactive Software

Battleborn kopen?