DiRT Rally Multiplayer Trailer Vrijgegeven

DiRT Rally Multiplayer Trailer Vrijgegeven

Neem deel aan races, strijd tegen de beste coureurs en klim naar de top van de DiRT community. Wat had je anders verwacht?


 
DiRT Rally laat gamers deelnemen aan officieel gelicenseerde FIA World Rallycross multiplayer races, waarin tot acht spelers bumper-aan-bumper strijden in enkele van ‘s werelds snelste off-road wagens.

DiRT Rally’s online events bieden mogelijkheden voor spelers om zich te testen tegen de beste coureurs in de wereld, zowel voor de roem als voor in-game geld. In de Daily Events moeten spelers een door het DiRT-team geselecteerde stage voltooien – wie faalt krijgt geen herkansing. Ondertussen kunnen spelers in de Weekly Events proberen alle stages op één rallylocatie te voltooien, terwijl de Monthly Events een marathonachtige beproeving van uithoudingsvermogen en vaardigheden bieden.
 
Spelers kunnen ook hun voordeel doen met DiRT Rally’s league-systeem om met vrienden en rivalen te strijden. Gamers kunnen op dirtgame.com hun eigen leagues creëren of zich aansluiten bij de duizenden leagues die al zijn opgezet door de bruisende DiRT community. League events zijn volledig aanpasbaar en spelers kunnen lid worden van zoveel leagues als ze maar willen.
 
PlayStation 4- en Xbox One-spelers kunnen zich bij de community voegen op 5 april 2016.

Dirt Rally

Dirt Rally
Release
di 05 apr, 2016
Genre
Race
Platform
ps4
Uitgever
Codemasters
Ontwikkelaar
Codemasters

Steun playstationclan.be