GTA Online Lowriders: Custom Classics is nu verkrijgbaar

GTA Online Lowriders: Custom Classics is nu verkrijgbaar

Vanaf vandaag is GTA Online Lowriders: Custom Classics beschikbaar als download voor PS4, Xbox One en PC.Spelers hebben vanaf nu toegang tot een uitgebreide Lowrider-collectie met nieuwe voorraad van Benny’s Original Motor Works, inclusief twee extra upgradeable muscle cars, de Vapid Slamvan en de gloednieuwe Dundreary Virgo Classic. Benny’s biedt spelers ook de optie om de klassieke Willard Faction te upgraden naar de nieuwe Custom Donk.

Spelers kunnen ook nieuwe wapens uitkiezen bij Ammu-Nation. De Compact Rifle biedt een nieuwe optie voor running-and-gunning en de dubbele loop van de Double Barrel Shotgun betekent dubbel zoveel schade. Beide nieuwe wapens zijn geschikt voor drive-by’s.

Een leger aan nieuwe kledingstukken biedt verschillende unieke looks, van lowrider street apparel tot werkoutfits. Ook zijn er 16 nieuwe tattoo-designs beschikbaar bij verschillende shops door Los Santos, net als drie nieuwe frisse hairstyles voor mannen en vrouwen om er weer volgens de laatste trends uit te zien.

Tot slot daagt de nieuwe Sumo Adversary Mode spelers (alleen of in een team) uit om de tegenstander uit de toegewezen arena te drijven. Of het nou op grootte, snelheid of controle aankomt, spelers moeten een voertuig kiezen die past bij hun eigen manier van spelen en zorgen dat zij binnen een bepaalde tijd het laatste team zijn dat overblijft in de arena om te winnen.

Grand Theft Auto V (PS4)

Grand Theft Auto V (PS4)
Release
di 18 nov, 2014
Genre
Actie
Platform
ps4
Uitgever
Rockstar
Ontwikkelaar
Rockstar North

Grand Theft Auto V (PS4) kopen?