Nieuwe trailer voor Dirt Rally vrijgegeven

Nieuwe trailer voor Dirt Rally vrijgegeven

Zie de beste DiRT-spelers scheuren in nieuwe videoCodemasters & Koch Media hebben vandaag een trailer van DiRT Rally uitgebracht waarin spelers uit de community hun racekwaliteiten demonstreren. Dit als voorproefje op de lancering van de game op 5 april voor het PlayStation  4 computer entertainment systeem, Xbox One en Windows PC (DVD).
 
De DiRT Rally Community Trailer komt voort uit een initiatief van de ontwikkelaars en de DiRT community om de ontzagwekkende vaardigheden van spelers te demonstreren. Veel spelers hebben sinds de release op Steam vroegtijdige toegang al honderden uren in het spel gestoken, en dat is te zien.
 
Vanuit de DiRT community werd massaal gereageerd op het verzoek om beelden van hun beste ervaringen met het spel te sturen. De spectaculaire beelden tonen hoe spelers dapper en behendig powersliden door de verschillende rally’s en FIA World Rallycross-content. De waanzinnige trailer is samengesteld uit de beste binnengekomen beelden.
 
Paul Coleman, Chief Games Designer
Citaat

We waren zeer onder de indruk van zowel het aantal opnames dat we ontvingen als de geweldige rallyvaardigheden van onze spelers. We buigen diep voor de fanatieke spelers die de tijd namen ons hun video’s te sturen. DiRT-fans, wij groeten jullie, en kunnen niet wachten om binnenkort ook de consolespelers te verwelkomen in onze geweldige community!


Tot op heden hebben DiRT Rally’s toegewijde spelers meer dan 160 miljoen kilometer geraced, 4,7 miljoen stages voltooid en bijna 4,2 miljoen barrel rolls gemaakt in hun streven om de top van de klassementen met de allerbeste DiRT Rally-spelers te bereiken.
 
PlayStation 4-spelers kunnen zich bij de community voegen op 5 april 2016.

Dirt Rally

Dirt Rally
Release
di 05 apr, 2016
Genre
Race
Platform
ps4
Uitgever
Codemasters
Ontwikkelaar
Codemasters

Steun playstationclan.be