TRACKMANIA TURBO start zijn motoren op 24 maart

TRACKMANIA TURBO start zijn motoren op 24 maart

Ubisoft heeft aangekondigd dat TrackMania Turbo, het nieuwste deel in de TrackMania-franchise, vanaf 24 maart 2016 verkrijgbaar is.TrackMania Turbo is ‘easy to learn, hard to master’ en omvat een arcade race-universum met time attack gameplay waarin spelers hun eigen grenzen opzoeken. De game draait om een meeslepende race-ervaring met als doel het racen van de perfecte en snelste ronde.
 
Met de Trackbuilder kunnen spelers een oneindig aantal tracks bouwen, om hun vaardigheden te trainen en op de proef te stellen. TrackMania Turbo bevat ook 200 duizelingwekkende tracks in vier prachtige omgevingen met elk hun eigen rijstijl: Rollercoaster Lagoon, International Stadium, Canyon Grand Drift en Valley Down & Dirty.
 
De gloednieuwe omgeving Rollercoaster Lagoon is een tropisch paradijs, waar spelers over zonnige stranden en magnetische achtbanen moeten racen. De door fans zeer geliefde omgeving International Stadium is terug, samen met Canyon Grand Drift en Valley Down & Dirty. Al deze omgevingen zijn voorzien van verbeterde graphics, gameplay, specifiek ontworpen autodesigns en een nieuwe artistieke invalshoek, die spelers nog verder onderdompelt in de typerende arcade race-ervaring.

Vanaf 24 maart kunnen we dus op onze PlayStation 4 rondscheuren in TrackMania Turbo.

Trackmania Turbo

Trackmania Turbo
Release
do 24 mrt, 2016
Genre
Race
Platform
ps4
Uitgever
Ubisoft
Ontwikkelaar
Nadeo

Trackmania Turbo kopen?