DOOM doet zijn bloedige intrede op 13 mei

DOOM doet zijn bloedige intrede op 13 mei

Bethesda kondigt aan dat DOOM vanaf vrijdag 13 mei 2016 wereldwijd verkrijgbaar zal zijn.Meedogenloze demonen, krachtige wapens en snelle, vlotte bewegingen vormen de basis voor intense gevechten – of het nu hordes demonen zijn die je terug naar de hel aan het sturen bent in de singleplayer campagne of het tegen vrienden opneemt in verschillende multiplayer modi. De gameplayervaring wordt nog verder uitgebreid met de DOOM SnapMap™ game-editor waarmee je content kan maken en delen met de wereld.
 
Bethesda onthult ook diens plannen voor een kwalitatieve collector’s edition van DOOM die wereldwijd bij de deelnemende handelaars zal verkrijgbaar zijn. De gelimiteerde DOOM collector’s edition, gecreëerd in samenwerking met TriForce, bevat een 12” groot verzamelbeeldje van een van de games demonen: de Revenant. Gemodelleerd naar de in-game 3D-bestanden, staat de demonische Revenant op een met LED-verlichte basis met intern een traag draaiende turbine uit de UAC-faciliteit van op Mars. In de DOOM collector’s edition zit ook een exemplaar van de game, verpakt in een metal case.

Je kan een pre-order van de DOOM collector’s edition bij de deelnemende handelaars plaatsen aan de prijs van € 129,99. Spelers die de DOOM collector’s edition of de standaard editie pre-orderen, zullen de Demon Multiplayer Pack als extra ontvangen waar een unieke demonen pantserset met drie skin variaties in zit, alsook zes metaalkleuren en logo patronen die op wapens en pantsers kunnen worden aangebracht. Daarnaast krijgt men ook nog eens een set van zes Hack Modules erbij – eenmalig te gebruiken items die je van een boost voorzien tijdens multiplayer wedstrijden.  

DOOM

DOOM
Release
vr 13 mei, 2016
Genre
First Person Shooter
Platform
ps4
Uitgever
Bethesda
Ontwikkelaar
id Software

DOOM kopen?