eSports WRC nu te spelen in WRC 5

eSports WRC nu te spelen in WRC 5

eSports WRC brengt de beste WRC 5 coureurs tijdens een toernooi dat duurt van januari tot oktober, tegelijk met het WRC seizoen 2016.Uitgever en distributeur Bigben Interactive, WRC Promoter, Kylotonn Games en Ďs werelds grootste eSports-bedrijf ESL zijn trots om het 2016 eSports WRC Championship te presenteren, een wereldwijd toernooi omtrent WRC 5, de officiŽle game van het 2015 FIA World Rally Championship (WRC).

Voor het eerst zal een officieel eSports-kampioenschap worden gehouden parallel aan de rondes van het WRC seizoen 2016.

eSports WRC brengt de beste WRC 5 coureurs samen in een toernooi dat begint met de Rallye Monte-Carlo in januari en eindigt met de finale in oktober tijdens de Wales Rally GB. eSports WRC is een virtueel avontuur waar spelers in de huid kunnen kruipen van echte coureurs door de opwinding en de druk te ervaren van professioneel rallyrijden in de meest moeilijke en uitdagende omstandigheden.
Na 5 kwalificatieronden (vanaf de Rallye Monte-Carlo tot de Vodafone Rally de Portugal) nemen de beste 15 spelers het op tegen elkaar in de eerste halve finale (Rally Italia Sardegna). Van deze spelers zullen 3 coureurs doorgaan naar de finale die zal worden gehouden tijdens de Wales Rally GB in oktober 2016. Het tweede deel van het seizoen volgt dezelfde opzet: 5 kwalificatieronden en een tweede halve finale. Uiteindelijk zullen de beste 18 spelers een uitnodiging ontvangen voor de eSports finale tijdens de Wales Rally GB om de eerste winnaar te bepalen van het eerste eSports WRC kampioenschap!

WRC 5

WRC 5
Release
vr 09 okt, 2015
Genre
Race
Platform
ps3 ps4
Uitgever
Big Ben Interactive
Ontwikkelaar
Kylotonn

Steun playstationclan.be