GTA Online: Executives and Other Criminals nu beschikbaar

GTA Online: Executives and Other Criminals nu beschikbaar

Na de mooie trailer van vorige week is GTA Online: Executives and Other Criminals nu beschikbaar als automatische update voor PlayStation 4.

 

GTA Online: Executives and Other Criminals
is nu beschikbaar als automatische update voor PlayStation 4, Xbox One en PC, en biedt spelers de mogelijkheid om hun eigen criminele organisatie te leiden, andere spelers aan te nemen en te ontslaan, en het op te nemen tegen andere organisaties in de Freemode. Het leven in Los Santos krijgt ook een premium upgrade met de introductie van paalwoningen die te koop staan in de Vinewood Hills, nieuwe Eclipse Penthouse-appartementen met aan te passen interieur en de upgradable en volledig bemande Super Yacht die te koop staat in Docktease. De update biedt ook nieuwe gewapende voertuigen, twee nieuwe wapens, de nieuwe Extraction Adversary Mode en nog veel meer!

Wees je eigen baas
Spelers met meer dan GTA$1M cash op hun Maze bankrekening kunnen ervoor kiezen om een VIP te worden en kunnen hun daarmee hun eigen organisatie starten en tot wel 3 andere spelers inhuren als Bodyguards. Alle spelers hebben toegang tot het nieuwe SecuroServ-menu in de Player Interaction Menu om VIP te worden en hun eigen organisatie te starten.

Vast werk
Spelers die als bodyguard voor een organisatie willen werken kunnen uitnodigingen in de gaten houden via de nieuwe SecuroServ-app op de telefoon en hun status aanpassen naar ‘Werkzoekend’ via het SecuroServ-menu. VIP’s kunnen hun wapens geven aan leden van de organisatie en nieuwe voertuigen bestellen op aanvraag zoals de nieuwe Turreted Limo, en hun leden veiligstellen door diensten zoals Ghost Organization, die tijdelijk de hele organisatie onzichtbaar maakt op de radar.

Door voor een organisatie te werken als Bodyguard, verdien je een vast salaris van GTA$5,000 en extra cash en RP door VIP Work en VIP Challenges te doen wanneer nodig in Freemode.
Echter, al het geld dat een Bodyguard buiten de organisatie om verdient (zoals het behalen van Freemode Events of andere Freemode-activiteiten zoals Bounties of Hold Ups) gaat naar de VIP.
Bodyguards krijgen naast hun salaris wel andere extra’s, zoals een versnelde gezondheidsherstel, regelmatige RP-bonussen en stat boosts wanneer ze in de buurt zijn van de VIP.

Nieuwe spellen en challenges
VIP Work is de naam van 6 nieuwe game-types die zich afspelen in de Freemode. In Hostile Takeover wordt een onbekend pakketje bewaard op verboden terrein en moeten de organisaties het tegen elkaar opnemen om als eerste het pakketje te pakken en het af te leveren op een bepaalde locatie. Het klinkt verraderlijk eenvoudig, maar wanneer het ‘pakketje’ een tank blijkt die in Fort Zancudo staat, word het een wat lastigere zaak.

Asset Recovery stuurt jouw organisatie naar LSPD-stations in de stad om in beslag genomen voertuigen te repareren. Probeer met jouw gereedschappen de voertuigen vrij te krijgen en naar een toegewezen locatie te brengen, terwijl politie en andere spelers de voertuigen proberen te vernietigen.

Piracy Prevention is aanvallen en verdedigen op het dek van een luxe Super Yacht. Verdedigende spelers starten op de jacht terwijl aanvallende spelers starten op land met toegang tot boten, helikopters en Seasharks om erop uit te gaan en het bovendek te veroveren.

Executive Deathmatch zet organisaties tegen elkaar op in een soort Deathmatch-style gevecht in de Freemode, met 10 levens per VIP.  

VIP Challenges zijn Freemode beproevingen waarin leden binnen dezelfde organisatie het tegen elkaar op moeten nemen voor hun eigen persoonlijke winst. Er zijn 6 verschillende challenges, waaronder de volgende:

Most Wanted: De spanning is om te snijden, want de alle spellers binnen de organisatie beginnen in een 5-star wanted level. Met een countdown van 10 minuten, wint de laatst levende persoon de challenge.

Market Manipulation: Alle open convenience stores zijn aangegeven op de map. Spelers moeten zich van winkel naar winkel haasten in zoveel mogelijk geld de verzamelen. Wanneer de tijd op is, wint degene die het meeste geld heeft.

Auto Buyout: Spelers moeten zoveel mogelijk voertuigen stelen en afleveren. Elk voertuig heeft een bepaalde waarde, welke staat aangegeven wanneer je in het voertuig start, zodat je je voertuigen zorgvuldig kiest. De speler die de hoogste totale waarde binnenhaalt binnen de tijd wint.

Yacht Life
Voor de kamer met het ultieme uitzicht, kunnen spelers ervoor kiezen om een Super Yacht te kopen vanaf de Docktease-website. De jacht dient als drijvend appartement met volledig personeel en een eigen kapitein die de boot naar de een van de 12 geweldige omgevingen te brengen rondom Los Santos en Blaine County. En uiteraard een barman die drankjes uitserveert aan jou en jouw gasten. Je kunt kiezen uit een aantal designs, met higher-end jachten met hot tub en gratis transport-opties zoals helikopters en een speedboot. Geef jouw jacht een naam en maak het helemaal persoonlijk met jouw eigen vlag, kleur en licht-opties. Elke jacht heeft een eigen raketafweersysteem om je te beschermen tegen aanvallen van rivaliserende organisaties en andere Freemode-aanvallers.

Andere nieuwe features:
  • 10 Paalwoningen zijn nu te koop rondom Vinewood Hills, voorzien van een eigen garage voor 10 auto’s en een Heist Planning Room
  • 3 Custom Apartments te koop in Eclipse Towers, met 8 naar smaak aan te passen interieurthema’s
  • 10 nieuwe auto’s te koop, waaronder een Turreted Limo en 6 nieuwe voertuigen met gewapende opties
  • 2 nieuwe helikopters - SuperVolito en SuperVolito Carbon
  • 2 nieuwe wapens, de Magnum Revolver en Switchblade, elke met VIP- en Bodyguard varianten
  • Spelers hebben nu de mogelijkheid om een vijfde garage of appartement te kopen.
  • Nieuwe kleren en accessoires, waaronder jurken, smokingjasjes, pyjama’s en zwemkleding.

De nieuwe Extraction Adversary Mode geeft de taak aan Bodyguard-teams om een Executive Target op te zoeken, te lokaliseren en veilig uit een neergehaalde jet te halen, voordat een rivaliserende Hit Squad ertussen komt en een target elimineert.

 
 

Grand Theft Auto V (PS4)

Grand Theft Auto V (PS4)
Release
di 18 nov, 2014
Genre
Actie
Platform
ps4
Uitgever
Rockstar
Ontwikkelaar
Rockstar North

Grand Theft Auto V (PS4) kopen?