Battlefield Hardline: Getaway, komt eraan in januari 2016

Battlefield Hardline: Getaway, komt eraan in januari 2016

Uitbreiding voor Battlefield Hardline komt eraanTrap op de koppeling, geef gas en houd je stoel vast, want Battlefield Hardline maakt zich op voor de snelste, meest explosieve uitbreiding ooit! Of je nu een snelle ontsnappingspoging waagt langs de stoffige Mexicaanse grens of iemand steeds dichter nadert langs de zonovergoten kust van de Stille Oceaan, je rijdt voor de eer in Battlefield Hardline Getaway, verwacht in januari 2016.

Zonder goede ontsnapping geen goede overval. Als je een criminele bestuurder bent, verdien je alleen geld als je de politie weet te ontwijken. Als je voor de wet rijdt, verdien je die penning het snelst door de dieven uit te schakelen voordat ze kunnen kunnen ontsnappen in een wolk van stof en verbrand rubber. Klaar om die motoren te laten brullen? Dit kunnen eigenaars van Battlefield Hardline: Getaway verwachten...

  • Vier enorme maps: Pacific Highway, Double Cross, Train Dodge en Diversion
  • Nieuwe spelmodus: Capture the Bag
  • 4 nieuwe voertuigen
  • 3 nieuwe wapens voor de Mechanic-klasse
  • En nieuw gadget en een nieuw contactwapen
  • 4 nieuwe Legendary camo's


Daarnaast krijgen alle Battlefield Hardline-spelers een game-update met nieuwe wapens en patches, en nieuwe features waarover we binnenkort meer zullen vertellen.

Battlefield Hardline

Battlefield Hardline
Release
do 19 mrt, 2015
Genre
First Person Shooter
Platform
ps3 ps4
Uitgever
Electronic Arts
Ontwikkelaar
Visceral Games

Battlefield Hardline kopen?