Jack The Ripper DLC voor Syndicate bijna beschikbaar

Jack The Ripper DLC voor Syndicate bijna beschikbaar

De DLC van Assassin's Creed Syndicate is beschikbaar vanaf 15 decemberJack the Ripper DLC voor Assassin’s Creed Syndicate is vanaf 15 december beschikbaar als download voor PlayStation4 en Xbox One, en vanaf 22 december voor Windows PC. Het Jack the Ripper verhaal speelt zich af 20 jaar na de gebeurtenissen van Assassin’s Creed Syndicate, waar spelers als Assassin Evie Frye zullen jagen op de beruchte seriemoordenaar.
 
Jack the Ripper is apart verkrijgbaar voor Assassin's Creed Syndicate spelers, of als onderdeel van de Season Pass. De Season Pass bevat onder andere:
  • Jack the Ripper campagne
  • The Last Maharaja mission pack: Voeg je bij Duleep Singh in zijn poging om zijn geboorterecht als de Maharaja op te eisen in tien gloednieuwe missies in Londen!
  • De exclusieve missie ‘A Long Night’: Help Jacob om een bedreigd bendelid op te sporen en terug te brengen naar zijn schuilplaats in een snelle, wilde en gevaarlijke rit.
  • Gameplay pack ‘Streets of London’: Krijg toegang tot meer dan één uur extra gameplay aan nieuwe missies en krijg extra wapens, gear en outfits.
  • Extra uitrusting & wapens: Geef jouw arsenaal een stoomaangedreven twist met het ‘Steampunk Pack’ en dompel jezelf onder in de meest beroemde verhalen van het Victoriaanse tijdperk met het ‘Victorian Legends Pack’.
  • Exclusieve XP boost: Alle Season Pass-bezitters ontvangen een exclusieve permanente XP boost.

Assassin's Creed: Syndicate

Assassin's Creed: Syndicate
Release
vr 23 okt, 2015
Genre
Actie / Avontuur
Platform
ps4
Uitgever
Ubisoft
Ontwikkelaar
Ubisoft Montreal

Assassin's Creed: Syndicate kopen?