Levende legende Valentino Rossi krijgt eigen videogame

Levende legende Valentino Rossi krijgt eigen videogame

Milestone kondigde ter gelegenheid van de Monza Rally Show Valentino Rossi The Game aanDe officiŽle MotoGP-game zal in 2016 in geel gehuld zijn en onder meer nieuwe features bevatten die de negenvoudige wereldkampioen Valentino Rossi eren, naast klassieke modi die de serie groot gemaakt hebben en het 2016 MotoGP championship season.

Neem deel aan het officiŽle MotoGP kampioenschap en herbeleef de carriŤre van Rossi vanaf het begin tot op vandaag. Neem het stuur van een Rally car  vast en toon je rijkunsten op verschillende events zoals de Monza Rally, neem deel aan spectaculaire Flat Track races en ontdek de wereld van de Valentino Rossi Ranch. Dit zijn slechts een aantal hoogtepunten die ervoor zullen zorgen dat fans Valentino Rossi The Game niet meer zullen willen lossen.
 
Citaat

We zijn enorm enthousiast over deze samenwerking en over dit project. Milestone ontwikkelde MotoGP al een aantal jaren, maar de ervaring die we racing- en Valentino Rossi-fans dit jaar zullen kunnen bieden, zal ronduit uniek zijn. Spelers kunnen aan de slag met het officiŽle en volledige 2016 kampioenschap, maar bovenal kunnen ze proeven van de passie, de ervaring en het professionalisme van Valentino Rossi, zowel binnen als buiten de context van het kampioenschap met exclusieve rally en flat track content, maar nog veel meer dat enkel nummer 46 kan bieden. We zien dit ook als een Italiaans project bij uitstek, en we zijn zeker dat dit wereldwijd geapprecieerd zal worden.


besluit Bixio, V.P. Milestone
 
Valentino Rossi zelf aan het woord
Citaat

Ik ben verheugd dat ik een bijdrage kan leveren bij het maken van Valentino Rossi The Game, samen met het team bij Milestone. We kozen ervoor om in die game de belangrijkste momenten uit mijn MotoGP-carriŤre te belichten en alle extra circuit activiteiten die zo belangrijk voor mij zijn, zoals Ranch, Rally en meer. Het zal geweldig zijn om de game te benaderen als gamer en als tester. Ik zal samenwerken met het team ontwikkelaars om de beste spelervaring mogelijk te kunnen bieden aan alle fans.


Pau Serracanta, Managing Director, Dorna Sports S.L.
Citaat

Na ons vierde jaar waarbij we de officiŽle MotoGP-consolegames releasen, vinden we het fantastisch dat we deze nieuwe en unieke Valentino Rossi-game kunnen aankondigen. Vele andere sporttakken hebben speciale uitgaves die belangrijke  persoonlijkheden in hun sport eren, en dat schoentje past zeker ook Valentino Rossi bij MotoGP! De game wordt een hommage aan de carriŤre van Valentino en zal ook de volledige 2016 grid bevatten. We zijn trots hier deel van uit te maken en zijn overtuigd van het succes ervan.


 
Valentino Rossi The Game zal beschikbaar zijn voor PlayStation 4, Xbox One en Windows pc/STEAM in Juni 2016.

Valentino Rossi The Game

Valentino Rossi The Game
Release
do 16 jun, 2016
Genre
Race
Platform
ps4
Uitgever
Milestone
Ontwikkelaar
Milestone

Steun playstationclan.be