Vier Halloween met GTA Online

Vier Halloween met GTA Online

Tot en met 16 november zijn er in GTA Online speciale Halloween treats voor de inwoners van Los Santos en Blaine County op PS4, Xbox One en PC. En voor deze keer zonder tricks: eenmaal aangeschafte speciale items blijven gewoon beschikbaar, ook na 16 november.Twee nieuwe voertuigen: Lurcher Hearse en Franken Stange
Rijden over de snelweg van Los Santos wordt een tikkeltje angstaanjagender met de toevoeging van twee spookachtige voertuigen. Spelers kunnen zich van hun meest duistere kant laten zien met de Lurcher Hearse en de Franken Stange, beide beschikbaar voor een beperkte tijd. Ook kun je de dahboards van je lowriders verfraaien met twintig demonische Bobbleheads.

Nieuwe maskers en Face Paints
Jaag je tegenstanders de stuipen op het lijf met nieuwe, afschrikwekkende maskers, verkrijgbaar in de Monsters sectie van de Vespucci Movie Masks. Crews die een Heist uitvoeren zien tot en met 16 november een nieuwe Halloween masker categorie als standaard optie bij alle Heists. Daarnaast zijn er 30 spookachtige nieuwe Face Paints beschikbaar waarmee spelers helemaal in de Halloweenstemming komen.Slasher Adversary Mode
Opwinding en spanning gegarandeerd, in deze spannende nieuwe Adversary Mode (tot 8 spelers). Vlucht, verstop je of vecht om te overleven in de duisternis, waarin de speler die aangewezen is als de Slasher zijn prooi opjaagt met een shotgun. Spelers kunnen een zaklamp gebruiken om hun weg in het donker te vinden, maar riskeren hiermee wel dat ze hun schuilplaats prijsgeven. Weet je langer dan drie minuten te overleven, dan word je beloond met een eigen shotgun.

Speciaal Halloween Weekend Event & Liverstream
Houd de Rockstar Newswire in de gaten voor meer details over de Halloween special van komend weekend, met een livestream op vrijdag 30 oktober 11.00 uur met het Rockstar Broadcast team en nog aan te kondigen special guests.


Grand Theft Auto V (PS4)

Grand Theft Auto V (PS4)
Release
di 18 nov, 2014
Genre
Actie
Platform
ps4
Uitgever
Rockstar
Ontwikkelaar
Rockstar North

Grand Theft Auto V (PS4) kopen?