Nieuwe GTA Online Lowriders Update nu live

Nieuwe GTA Online Lowriders Update nu live

Opnieuw een heleboel nieuwigheden beschikbaar in deze nieuwe GTA Online update.GTA Online: Lowriders is nu beschikbaar als een automatische update voor PS4, Xbox One en PC en bevat de toevoeging van Benny’s Original Motor Works; de vetste customization garage in heel Los Santos. Benny’s heeft zijn shop in Strawberry, ten zuiden van de Olympic Freeway, en specialiseert zich in custom Lowride aanpassingen voor twee gloednieuwe rides – de Declasse Moonbeam bestelwagen, waarin je vanuit de achterdeuren two-handed wapens kunt afvuren, de Willard Faction, evenals vier klassiekers die al in de game zitten.

Al deze zes voertuigen kunnen van binnen én buiten volledig worden gecustomized, met onder andere hydraulics, motoren, sturen, velgen, banden, dashboard-wijzers, toeters, bobbleheads, achterruit platen, soundsystem mods, custom verf jobs en nog veel meer.

Ondertussen broedt Lamar op een move om de heerser van Los Santos’ Lowriders scene te worden en heeft hij trouwe onderdanen nodig om hem de troon op te helpen. Hiervoor neem je het op tegen de grootste gangs van de stad met een mix van vaardigheden, uitvluchten en pure vuurkracht. Houd je oren open voor berichten van Lamar en volg hem op acht nieuwe Contact-missies in zijn zoektocht naar macht.

Nieuw bij Ammu-Nation zijn onder andere een volautomatisch Machine Pistol en verwoestende Machete. En als je er toch bent, neem dan gelijk ook de nieuwe finishing-touch voor bestaande wapens mee, waaronder de Special Carbine en Assault SMG. Je zult merken dat Ammu-Nation een reorganisatie heeft ondergaan om ruimte te maken voor het nieuwe wapenarsenaal.  

Nieuwe Adversary Modes
 • Keep the pace – Blijf boven een minimale snelheid tijdens het racen over een parcours bezaaid met sprongen en obstakels. Pas op dat je niet teveel afremt, want dan ontplof je.
 • Offense Defense – Teams van twee worden gesplitst in Runners en Protectors. Het doel van de renners is om als eerst bij het eind van een route te komen, terwijl de beschermers – in snellere en sterkere voertuigen – de andere renners blokkeren, van de weg rijden en tegelijkertijd hun eigen renners beschermen.
 • Relay – Een teamrace waarin spelers om de beurt een ronde afleggen voordat ze een teamgenoot taggen. Stilstaande chauffeurs wachten in de ‘stop’ om getagt te worden, terwijl de actieve rijders een teamronde afleggen.


Vierde woning & 25% korting op Dynasty 8 deze week
Breid je vastgoedportfolio uit tot een maximum van vier appartementen of garages. Er was nooit een beter moment om extra ruimte aan te schaffen, nu je al die nieuwe custom lowriders moet opslaan. Daar komt ook nog eens bij dat Dynasty 8 tot zondag 25 oktober een eenmalige korting van 25% geeft op je volgende vastgoedaankoop met een garage voor tien auto’s. Kwalificeren is eenvoudig: verifieer je e-mailadres met de Social Club, meld je aan voor de Rockstar Mailing List en word lid van een Social Club Crew. Om aan de eisen te voldoen, log je in op je Social Club profiel. Als je al gekwalificeerd bent, koop je simpelweg vastgoed met een garage voor tien auto’s.

Rockstar Editor Update: Scene Creator
De Scene Creator is een gloednieuwe functie van de Rockstar Editor’s Director Mode, waarmee je aangepaste instellingen kunt creëren tijdens het maken van je clips. Kies uit meer dan 200 beschikbare props (waaronder explosieven) en plaats ze in beeld om het perfecte decor te creëren. Je kunt vier scenes opslaan, zodat je ze altijd weer kunt hergebruiken.

En meer…
 • Nieuwe kleding, kapsels, tattoo’s en accessoires: tientallen nieuwe mogelijkheden om je uiterlijk af te stemmen op je nieuwe lowriders.
 • Personal Vehicle Remote: Je kunt het Player Interaction Menu gebruiken om de deuren, voorkap en achterbak van je lowrider te openen en je nieuwe ride te showen. Ook de motor, lampen en radio schakel je in terwijl jullie de auto aan het bewonderen zijn.
 • Freemode Weapon pickups: Verspreid door heel Los Santos en Blaine County zijn 200 afzonderlijke wapen pickups te vinden. Houd je ogen open terwijl je door de Freemode dwaalt.
 • Wijzigingen in Performance Mod Unlocks: Performance mods zijn nu beter toegankelijk en te ontgrendelen per rang, alsmede door races te winnen.
 • Destroy Last Place: Een nieuwe optie voor races verhoogt de inzet voor diegene die achteraan rijden. De host kan deze instellen op iedere 15 seconden, iedere 30 seconden of iedere 60 seconden en laat zo de laatste speler in de race op dat moment ontploffen.
 • Extra wapens in de Creator: Alle eerder uitgebrachte wapens die niet beperkt verkrijgbaar waren, zijn vanaf nu beschikbaar in de Creator Tool.
 • Quick Ammo Restock Option: Vul je munitie razendsnel bij via het Player Interaction Menu. Voeg snel rondes toe aan ieder wapen of haal het maximale uit je munitie voor dat ene wapen.
 • Pearlescent Crew Color: Nieuwe verfopties voor crewmembers in de Mod Shop.
 • New Player Actions: Drie nieuwe Player Actions zijn beschikbaar via het Player Interactie Menu: Chicken, Chin Brush en No Way.
 • Updated PC Mouse Control Options: Een nieuwe optie is toegevoegd aan het Settings Menu om spelers te laten wisselen tussen roll/pitch en yaw/pitch mouse vliegcontrole.

Grand Theft Auto V (PS4)

Grand Theft Auto V (PS4)
Release
di 18 nov, 2014
Genre
Actie
Platform
ps4
Uitgever
Rockstar
Ontwikkelaar
Rockstar North

Grand Theft Auto V (PS4) kopen?