Bereid je voor op een magisch avontuur met Tales of Zestiria

Bereid je voor op een magisch avontuur met Tales of Zestiria

Vergezel Sorey en diens vrienden in het gevecht tegen Malevolence! BANDAI NAMCO Entertainment Europe kondigt de release aan van TALES OF ZESTIRIA, vanaf nu verkrijgbaar op PlayStation 3 en voor het eerst ook op PlayStation 4 en PC (via STEAM op 20 oktober).
 
 TALES OF ZESTIRIA, uitgegeven om de 20e verjaardag van de franchise te vieren, introduceert een nieuwe versie van diens geprezen real-time gevechtssysteem dat spelers toelaat sneller te reageren en nieuwe combo’s op de tegenstander los te laten dankzij ‘fusion techniques’. Sorey zal tijdens zijn avontuur bevriend geraken met mensen en geesten, beter bekend als Seraphim die onzichtbaar zijn voor de meeste personen, die hem te hulp zullen staan. Dankzij Sorey’s unieke eigenschap om met Seraphim te communiceren is hij in staat te fuseren met hen om nieuwe Artes aan te maken en dit te gebruiken voor strategische aanvallen en vijanden uit te schakelen.

Bovenop de spannende verhaallijn en verbeterde gameplaymechanieken heeft BANDAI NAMCO Entertainment zitten werken aan de graphics om de mooiste Tales Of-game ooit af te leveren!

Citaat

Onze visie om aan de eisen van alle fans te voldoen leidde er toe TALES OF ZESTIRIA zowel op PlayStation 4 als PC (via STEAM) uit te brengen. Dit was dan ook een grote stap voorwaarts voor ons en alle J-RPG fanaten! Daarbovenop zijn we blij dat onze fans TALES OF SYMPHONIA gratis via STEAM zullen ontvangen als exclusieve pre-order bonus. Bereid jullie alvast voor op meer goed nieuws in de toekomst, maar voorlopig hopen we dat onze fans zullen genieten van het spannende TALES OF ZESTIRIA!

aldus Hervé Hoerdt, VP van Marketing & Digital.

Tales of Zestiria

Tales of Zestiria
Release
vr 16 okt, 2015
Genre
JRPG
Platform
ps3
Uitgever
Bandai Namco
Ontwikkelaar
Bandai Namco

Steun playstationclan.be