De lowriders komen naar GTA online

De lowriders komen naar GTA online

GTA Online Lowriders vanaf 20 oktober beschikbaarDe Lowriders update voor PS4, Xbox One en PC van volgende week, biedt liefhebbers van customized auto's in heel Los Santos en Blaine County nieuwe mogelijkheden en een nieuwe plek om ze aan te schaffen. Loop binnen bij Benny’s Original Motor Works, een nieuwe customs shop in downtown Strawberry waar een enorm aanbod van customized lowriders te vinden is.

Gamers kunnen Benny’s website bezoeken via een shortcut op hun in-game telefoon en uit een half dozijn geselecteerde customizable voertuigen kiezen. Deze kunnen ze vervolgens naar Benny brengen voor een upgrade die nieuwe custom lowrider mods vrijspeelt. Gamers kunnen hun motorblok bedekken met covers en luchtfilters, hun interieur bekleden met velours, leer of patronen, hun dashboard-wijzers in custom kleuren en designs laten maken of een nieuw stuur en custom snelheidspook er op zetten. Met hydraulica kunnen spelers hun auto liften en hun stereo performance een boost geven met nieuwe speakers en subs.

Ontmoet je vrienden en mede-autoliefhebbers om je nieuwste ride te laten zien – gebruik bij de auto het Player Interactie Menu om de deuren, voorkap en achterbak te openen.

Hou ook zeker je oren en ogen open voor berichten van Lamar – hij gaat zijn eigen weg in een nieuwe serie Contact missies.

Ammu-Nation verkoopt nu een volautomatisch Machine Pistol en Machete. Grootgrondbezitters kunnen hun garageruimte en voertuigen uitbreiden met de toevoeging van een veelgevraagde vierde woning. Daarnaast is er een hoop nieuwe kleding, kapsels en accessoires beschikbaar, plus drie nieuwe Adversary Modes en nog veel meer.

GTA Online: Lowriders is op dinsdag 20 oktober beschikbaar als een automatische update voor PS4, Xbox One en PC.


Grand Theft Auto V (PS4)

Grand Theft Auto V (PS4)
Release
di 18 nov, 2014
Genre
Actie
Platform
ps4
Uitgever
Rockstar
Ontwikkelaar
Rockstar North

Grand Theft Auto V (PS4) kopen?