Ubisoft kondigt de Zoekmachine van de 19e eeuw aan

Ubisoft kondigt de Zoekmachine van de 19e eeuw aan

Ubisoft kondigt de -Zoekmachine van de 19e Eeuw- aan: een verbeelding van hoe een zoekmachine eruit zou gezien hebben als het internet in 1868 reeds had bestaan.

 

De ‘Zoekmachine van de 19e Eeuw’ laat de fans ontdekken hoe een zoekmachine er destijds zou kunnen hebben uitgezien. Deze rijke, historische onderzoekstool zit boordevol originele content en gebruikt echte illustraties uit het Victoriaanse tijdperk. Zo krijgen ze de kans om de soms lelijke waarheid achter dit gevierde tijdperk te achterhalen, nog voor de release van Assassin’s Creed Syndicate.
 
Assassin’s Creed Syndicate speelt zich af in Londen, tijdens de hoogdagen van de Industriële Revolutie. Spelers kruipen in de huid van Jacob en Evie Frye, een tweeling Master Assassins. Jacob en Evie vechten om Londen te bevrijden en staan mee aan de wieg van georganiseerde bendevorming tijdens een avontuur gevuld met actie, intriges en brutaal geweld.
 
Assassin’s Creed Syndicate is wereldwijd verkrijgbaar vanaf 23 oktober voor PlayStation 4 en Xbox One, en vanaf 19 november voor Windows PC.


Assassin's Creed: Syndicate

Assassin's Creed: Syndicate
Release
vr 23 okt, 2015
Genre
Actie / Avontuur
Platform
ps4
Uitgever
Ubisoft
Ontwikkelaar
Ubisoft Montreal

Assassin's Creed: Syndicate kopen?