Wie was Jack The Ripper?

Wie was Jack The Ripper?

Jack The Ripper add-on content bekend voor Assassin's Creed: SyndicateVandaag kondigt Ubisoft de Jack the Ripper add-on content aan en is er meer informatie over de Assassin’s Creed Syndicate Season Pass vrijgegeven. Het verhaal van Jack the Ripper speelt zich 20 jaar na de gebeurtenissen rondom Assassin’s Creed Syndicate af en vertelt het verhaal van ‘s werelds meest beruchte seriemoordenaar.
 
Gedurende ‘the Autumn of Terror’ in Whitechapel 1888, terroriseert een moordenaar de straten van Londen, slachtoffers laat hij achter met heftige verminkingen en hij zorgt voor grote paniek. Zijn beloning? Wereldwijde media-aandacht. Als Inspector Frederick Abberline van Scotland Yard open je de jacht op Jack the Ripper. Maak je klaar voor een dodelijk kat-en-muisspel met de beruchte seriemoordenaar.
 
De Jack the Ripper campagne is beschikbaar voor Assassin’s Creed Syndicate spelers als onderdeel van de Season Pass. De Season Pass bevat daarnaast nog:
  • The Last Maharaja mission pack: Voeg je bij Duleep Singh in zijn poging om zijn geboorterecht als de Maharaja op te eisen in tien gloednieuwe missies in Londen!
  • De exclusieve missie ‘A Long Night’: Help Jacob om een bedreigd bendelid op te sporen en terug te brengen naar zijn schuilplaats in een snelle, wilde en gevaarlijke rit.
  • Gameplay pack ‘Streets of London’: Krijg toegang tot meer dan één uur extra gameplay aan nieuwe missies en krijg extra wapens, gear en outfits.
  • Extra uitrusting & wapens: Geef jouw arsenaal een stoomaangedreven twist met het ‘Steampunk Pack’ en dompel jezelf onder in de meest beroemde verhalen van het Victoriaanse tijdperk met het ‘Victorian Legends Pack’.
  • Exclusieve XP boost: Alle Season Pass- bezitters ontvangen een exclusieve permanente XP boost.

Assassin's Creed: Syndicate

Assassin's Creed: Syndicate
Release
vr 23 okt, 2015
Genre
Actie / Avontuur
Platform
ps4
Uitgever
Ubisoft
Ontwikkelaar
Ubisoft Montreal

Assassin's Creed: Syndicate kopen?