De Assassin's Creed Council is open

De Assassin's Creed Council is open

De plek waar fans elkaar ontmoeten, praten en ontdekken.


Op dit nieuwe platform ontdek je alles over de wereld van Assassinís Creed, verdien je exclusieve content en kom je direct in contact met het ontwikkelingsteam.                                  

De Council is vanaf nu dan ook de nummer 1 bestemming voor fans van het Assassinís Creed universum. Het platform brengt je in contact met de makers van de game, waarbij je een exclusieve blik achter de schermen krijgt. Als lid word je door de producers altijd op de hoogte gehouden van nieuwe ontwikkelingen, zodat jij als eerste over alle informatie beschikt.

Als lid heb je ook invloed op het uiterlijk en de toekomst van de Council. Dat doe je door je eigen content te posten, de bijdrages van anderen te beoordelen en zelfs door leden te kiezen die toetreden tot de exclusieve ĎCouncil Chamberí. Dit selecte gezelschap wint een trip naar de studio, ontmoet het ontwikkelingsteam en neemt deel aan speciale evenementen.

Je kunt nu gratis lid worden van de Council. Kijk voor meer informatie en een rondleiding door de Assassinís Creed Council op https://council.assassinscreed.com

Assassin's Creed: Syndicate

Assassin's Creed: Syndicate
Release
vr 23 okt, 2015
Genre
Actie / Avontuur
Platform
ps4
Uitgever
Ubisoft
Ontwikkelaar
Ubisoft Montreal

Assassin's Creed: Syndicate kopen?