Enkele PS4 nieuwtjes op een rijtje

Enkele PS4 nieuwtjes op een rijtje

De release van de PS4 nadert en iedere dag wordt er extra nieuws bekend gemaakt over de nieuwe console van Sony. Dit is alvast een korte samenvatting.Downloaden en installeren van games


Op verschillende pers events liet Sony weten dat het mogelijk was om je games te spelen terwijl je ze download of installeert. Tot op heden waren dit enkel worden. Maar op het pers event, gisteren, in New York liet Sony dit in de praktijk zien met 2 retail games - Knack en Killzone: Shadow Fall.

Knack, kon je al na 10 seconden beginnen spelen, nadat het installatie proces was gestart. Voor Killzone, zal je iets meer geduld moeten hebben, maar je kan toch binnen de 3 minuten aan de slag gaan met dat spel.

Het enige nadeel van dit alles, is dat alle games ge´nstalleerd moeten worden op je interne harde schijf van 500GB.

MP3 en Muziek CD support


Sony had niet verwacht dat MP3 support een belangrijke feature zou zijn voor de PS4. Daarom zat deze feature er initieel ook niet in. Het PS4 team is momenteel bezig met een patch om dit terug werkende te krijgen. Tot die tijd kan je altijd gebruik maken van de Music Unlimited dienst van Sony voor het luisteren naar muziek.

Geen 3D Blu-rays voor de PS4


In de online user guide van de PS4 staat te lezen dat de PS4 geen 3D Blu-rays en sommige re-writable 2D Blu-rays leest. Er is geen technische reden dat de PS4 dit niet zou ondertussen, dus vermoedelijk, zal het na een patch wel mogelijk zijn om 3D Blu-rays te kijken op je PS4.

Morgen Uncharted 4?


Volgens enkele geruchten zou Naughty Dog morgen Uncharted 4 aankondigen voor de PS4. Er was al bekend dat Sony op 14 november nog enkele nieuwe games zou aankondigen voor de PS4. Maar tot op heden is daar nog geen duidelijkheid over. Nog een paar uur wachten en we komen meer te weten over de nog ontbrekende PS4 games.

Bron: nowgamer.com

Killzone: Shadow Fall

Killzone: Shadow Fall
Release
vr 29 nov, 2013
Genre
First Person Shooter
Platform
ps4
Uitgever
Sony Computer Entertainment
Ontwikkelaar
Guerrilla Games

Killzone: Shadow Fall kopen?