Grow Home komt naar PS4

Grow Home komt naar PS4

Succesvolle PC game maakt deel uit van het PlayStation Plus ‘Vote to Play’ programmaGrow Home, een apart, experimenteel klimavontuur, ontwikkeld door Ubisoft Reflections, is verkrijgbaar als download voor PlayStation 4 vanaf 2 september.  
 
In Grow Home ontdek je in alle vrijheid de merkwaardige open wereld vol zwevende eilanden, indrukwekkende grotten en watervallen in een prachtige en minimalistische kunststijl. Je kruipt in de huid van BUD (Botanical Utility Droid), een levendige, kinderlijke robot die de opdracht heeft gekregen om het heelal te doorkruisen en op zoek te gaan naar nieuwe plantensoorten om zijn thuiswereld te redden.
 
Door de reusachtige Star Plant te laten groeien tot een torenhoog organisch beeldhouwwerk, vorm je de planeet en maak je een prachtig landschap dat je naar nieuwe hoogtes brengt. De unieke klimvaardigheden in de gamedagen je uit om steeds hoger te gaan, maar opgepast: één verkeerde beweging en er wacht je een lange weg naar beneden!
 
Als deelnemer in het Vote to Play programma, maakt Grow Home deel uit van een selectie games waarop PlayStation Plus leden kunnen stemmen om onderdeel te worden van hun Instant Game Collectie. De winnende game wordt gratis beschikbaar gesteld voor PlayStation Plus leden. Meer informatie over deze actie vind je op de Playstation Blog.

Grow Home

Grow Home
Release
wo 02 sep, 2015
Genre
Avontuur
Platform
ps4
Uitgever
Ubisoft
Ontwikkelaar
Ubisoft Reflections

Steun playstationclan.be