Release Battleborn op 9 februari 2016

Release Battleborn op 9 februari 2016

Nieuwe trailer onthult hero-shooter's, vier nieuwe speelbare personages op Gamescom2K en Gearbox Software heeft vandaag aangekondigd dat Battleborn, de nieuwe first-person shooter van de makers van Borderlands, wereldwijd verkrijgbaar zal zijn op 9 februari 2016 voor de PlayStation 4 computer entertainment systeem, Xbox One, en Windows-pc. Een open beta zal worden gehouden voorafgaand aan de release van het spel en meer details over de publieke test zullen later dit jaar worden gedeeld. Bovendien, onthullen vandaag de bedrijven vier nieuwe speelbare helden op Gamescom, waaronder Ambra, Mellka, Reyna, en Benedictus.

  • Ambra:
  • Geboren in een oude orde van priesteressen die verantwoordelijk zijn voor het ontdekken van een manier om het leven voor onbepaalde tijd te verlengen, werd Ambra verraden door haar leider en haar factie, het Jennerit Empire, en nu vecht ze naast de Battleborn. Ze is een specialist hero,  schade aanbrengen van dichtbij door haar melee aanvallen en krachtige vaardigheden, en ondertussen zorgen voor de genezing  van haar bondgenoten.

  • Mellka:
  • Een sluipende moordenaar, Mellka verloor haar ouders op jonge leeftijd voordat ze uiteindelijk haar plaats verdiende onder de Eldrid's black op's. Haar leven is gedefinieerd door een reeks wankelende verliezen, maar haar antwoord op deze verliezen was nooit wanhoop - het was woede. Ze slaat snel, desoriŰnterende vijanden met haar zenuwgas machine pistool en bio-Glaive melee aanvallen.

  • Reyna:
  • Bekend door haar volgelingen als "Valkyrie", Reyna werd geboren aan boord van het vlaggenschip van de Rogue factie en is een inwoner van het laatste ster-systeem.  Reyna heeft onvermoeibaar gevochten voor de vrijheid van haar ruimte piraat kameraden, ze heeft haar roeping gevonden als hun inspirerende leider. Ze brengt schade toe met haar laser pistool en ondersteunt haar teamgenoten met command handschoen.

  • Benedict:
  • Augustus Benedictus Jr is ÚÚn van de vele overgebleven races van de vogelachtige "Aviant" vluchtelingen. Hij zwoer trouw aan de Vredestichters waar hij aanzienlijke bekendheid opdeed omdat hij een egocentrisch eikel is die in staat is om verbazingwekende vernietiging toe te brengen met zijn raketwerper. Dubbele springen, raket springen en vliegen - Benedict is in alles goed en dat laat hij graag z'n teamgenoten weten.


Battleborn is een first-person shooter die zich afspeelt in de verre toekomst met 25 unieke speelbare helden die een onwaarschijnlijke alliantie vormen om de laatste ster in het universum te redden van een mysterieuze vijand die vastbesloten is deze te vernietigen. De narratieve gedreven story mode van Battleborn kan je alleen of co÷peratief spelen met maximaal vijf vrienden, splitscreen en online. De drie verschillende competitieve multiplayer modes van het spel kan gespeeld worden met maximaal 10 spelers online in actievolle 5v5 wedstrijden. Ongeacht de functie die wordt gespeeld kunnen de spelers zich verwachten aan een diep en aanpasbare karakter groei voor alle 25 speelbare helden.

Battleborn

Battleborn
Release
di 03 mei, 2016
Genre
Actie / Avontuur
Platform
ps4
Uitgever
2K
Ontwikkelaar
Take-Two Interactive Software

Battleborn kopen?