Ubisoft nodigt fans uit voor hands-on demo’s tijdens Gamescom 2015

Ubisoft nodigt fans uit voor hands-on demo’s tijdens Gamescom 2015

Welke Ubigames kan je verwachten op Gamescom?Ubisoft onthult vandaag dat Assassin’s Creed Syndicate, For Honor, Just Dance 2016, Tom Clancy’s Rainbow Six Siege, Tom Clancy’s The Division, Trackmania Turbo en nog veel meer nieuwe games speelbaar zijn voor bezoekers tijdens Gamescom 2015. Het grootste Europese consumenten evenement in de games industrie vindt plaats van 5 augustus tot en met 9 augustus in Keulen, Duitsland.
 
Bezoekers aan de booth van Ubisoft (Hal 6, space B020) krijgen hands-on tijd met een aantal grote titels. Een nieuwe Assassin’s Creed Syndicate demo is speelbaar op de grootste demo installatie van Ubisoft tot nu toe. Ook hebben gasten de mogelijkheid om te spelen in multiplayer-sessies van For Honor, Tom Clancy’s Rainbow Six Siege en Tom Clancy’s The Division. Verder zijn er ook nog pods beschikbaar voor Anno 2205, Might and Magic Heroes VII en Trackmania Turbo.
 
Bezoekers kunnen ook de Rabbids VR Ride uit proberen waarbij ze een VR headset en motion seat gebruiken voor een intense, meeslepende VR ervaring. Verder heeft Ubisoft ook een vol programma met on-stage activiteiten en presentaties waarbij titels als Heroes of Might & Magic VII en The Crew Wild Run worden gepresenteerd. Fans kunnen ook meedoen met Ubisoft’s Cosplay wedstrijd en andere activiteiten:
  • Just Dance World Cup: Spelers kunnen deelnemen aan live kwalificaties voor de Just Dance World Cup competitie op de speciale Just Dance World Cup booth (Hal 10.1, space B043). De Grande Finale van de competitie vindt plaats in Parijs tijdens de Paris Game Week in oktober.
  • Tom Clancy’s Rainbow 6 Showmatch: Op zaterdag 8 augustus van 16:00u tot 19:00u nemen vier teams (bestaande uit de beste Rainbow Six spelers van over de hele wereld) deel in een 5v5 PC match op de ESL booth waarbij nieuwe indrukwekkende features van de game te zien zijn. De show is live te volgen via Twitch.tv/Ubisoft.


Wederom heeft Ubisoft een aantal fans uitgenodigd voor Gamescom die bekend staan als de Star Players. Deze bezoekers beleven een volledige VIP Gamescom ervaring waarbij ze ook direct in contact kunnen komen met de Ubisoft dev teams en deel kunnen nemen aan de activiteiten in de Uplay Lounge.
 
Alain Corre, EMEA Executive Director, Ubisoft
Citaat

Gamescom is een groot evenement voor ons en onze spelers. Dit jaar wordt het één van onze grootste en meest fan-focused edities ooit. Om de eerste reacties, gedachten en feedback van de spelers te ontvangen over de games die we op dit maken is enorm belangrijk voor ons. Doordat we bijna alle games tijdens de Gamescom speelbaar maken hopen we dat de bezoekers een echte interactieve, geweldige ervaring hebben en dat hun feedback dus echt wordt meegenomen richting de creative teams.


Assassin's Creed: Syndicate

Assassin's Creed: Syndicate
Release
vr 23 okt, 2015
Genre
Actie / Avontuur
Platform
ps4
Uitgever
Ubisoft
Ontwikkelaar
Ubisoft Montreal

Assassin's Creed: Syndicate kopen?