WRC 5 voert je naar de mythische wegen van Portugal

WRC 5 voert je naar de mythische wegen van Portugal

Nieuw seizoen, nieuwe uitdagingen, nieuwe officiŽle videogame op basis van het 2015 FIA World Rally Championship (WRC)Bigben Interactive, uitgever en distributeur van videogames, en Kylotonn Games, de Franse ontwikkelaar van racespellen, presenteren de eerste gameplay-video van WRC 5, het officiŽle 2015 FIA World Rally Championship (WRC)-spel.

In deze video, die is gemaakt met de bŤtaversie van het spel, kruip je in de huid van de Franse coureur Sťbastien Ogier (tweevoudig wereldkampioen) en zijn Volkswagen Polo R WRC, op de mythische wegen van de Vodafone Rally de Portugal. De video presenteert een volledige stage met 90% gravel en 10% asfalt, in zonnige omstandigheden overdag.

In deze video zijn sommige elementen niet definitief of aanwezig. De Head-Up Display (HUD) en audiovisuele pacenotes zijn nog niet zichtbaar: hier wordt door de teams nog hard aan gewerkt om de beste rally-ervaring ooit in een videogame neer te zetten. Later volgt meer informatie over pacenotes, en wat er is gedaan om het hoogste niveau van precisie te krijgen.

In het FIA World Rally Championship (WRC) moeten coureurs en productiewagens het tegen elkaar opnemen in de zwaarste en meest gevarieerde omstandigheden ter wereld. In 2015 zijn de wegen van dit epische motorsportavontuur verspreid over 14 landen, met 13 rally's op alle soorten terrein, variŽrend van besneeuwde boswegen tot rotsachtige bergpassen.

WRC 5 staat gepland voor de herfst van 2015 en wordt uitgebracht voor de Xbox One, Xbox 360, Playstation 4, Playstation 3, Playstation Vita en pc.

WRC 5

WRC 5
Release
vr 09 okt, 2015
Genre
Race
Platform
ps3 ps4
Uitgever
Big Ben Interactive
Ontwikkelaar
Kylotonn

Steun playstationclan.be