Meer info over Battleborn

Meer info over Battleborn

Bekijk hier de laatste details en de E3-trailer van BattlebornBattleborn speelt zich af in een verre toekomst, waar bijna elke ster in het heelal donker is geworden door een mysterieuze vijand. Solus, de laatste ster, is het enige baken van hoop voor de overlevende bevolking van het universum. Het vervagen van sterren heeft geleid tot een grote oorlog onder hen die wanhopig op zoek zijn naar de laatst overgebleven middelen. Helden, genaamd Battleborn, vechten voor de dominantie van hun unieke facties terwijl al het leven in het universum balanceert op de rand van uitsterven. Nu dreigt de mysterieuze vijand te beŽindigen wat hij begonnen is, en slechts een onwaarschijnlijke alliantie tussen het heelal machtigste helden kunnen ze stoppen.

Spelmodi en functies voor Battleborn zijn onder meer:
 • Story Mode: Battleborn's Story Mode is een narratieve ervaring, speelbaar in single-player, evenals coŲperatief met maximaal vijf vrienden via splitscreen of online. De Story Mode is modulair, waardoor spelers om te kiezen welke missies naar de volgende te genieten. De modulaire structuur van de Story Mode maakt het ook mogelijk spelers om missies te herhalen voor de kans om een ​​betere buit te verdienen;
 • 25 Playable Heroes: Battleborn heeft een diep en divers rooster van 25 speelbare helden, elk met een eigen persoonlijkheid en uitgerust met unieke wapens en krachten. Een versneld 'groei karakter systeem', bekend als de Helix System, stelt spelers in staat om het niveau van een personage van 1 tot 10 op te waarderen in een enkele verhaal missie of competitieve multiplayer match;
 • Competitive Multiplayer: team-based competitieve multiplayer actie kan worden ervaren door maximaal 10 spelers online in 5v5 wedstrijden en zal bestaan ​​uit drie verschillende modi:
  • Incursion: Teams van helden verdedigen hun uitvalsbasis, golven van AI-gestuurde minions werken samen, naast hun eigen volgelingen, om de basis van hun tegenstanders te vernietigen;
  • Devastation: Team deathmatch en meer doelstellingen op de kaart om te winnen;
  • Meltdown: Teams van helden beschermen hun minions terwijl ze marcheren naar hun dood in het midden van de kaart. Punten worden gescoord voor minions die zichzelf gooien in de verbrandingsoven, en het team met de meeste punten wint.

 • Persistent Progression System: Alle experience points, of verdiend door het spelen van Battleborn's Story Mode of competitieve multiplayer modes, dragen bij aan de karakter Rank, evenals spelersprofiel Command Rank:
  • Karakter Rank: Elke held kan permanent rangschikken van 1 tot 10 buiten de missies en wedstrijden, waardoor spelers kunnen wisselen van augments in hun helix skill tree, evenals skins vrijspelen.
  • Command Rank: Spelers kunnen hun eigen spelersprofiel opwaarderen, het ontgrendelen van badges en titels om vrienden te imponeren, en buit die kan worden gebruikt om een ​​held van de speler te bevelen.


Battleborn

Battleborn
Release
di 03 mei, 2016
Genre
Actie / Avontuur
Platform
ps4
Uitgever
2K
Ontwikkelaar
Take-Two Interactive Software

Battleborn kopen?