Twee gratis demo's voor Metro Redux

Twee gratis demo's voor Metro Redux

Speel een derde van Metro 2033 Redux en Metro: Last Light Redux op PlayStation 4.4A Games en Deep Silver hebben vandaag twee uitgebreide speelbare demoversies uitgebracht van Metro 2033 Redux en Metro: Last Light Redux voor PlayStation 4.  De demo’s kunnen nu gedownload worden van het PlayStation Network.

De demo’s maken optimaal gebruik van de ‘Trial’-functies van de new-gen consoles en spelers kunnen de eerste hoofdstukken van beide games spelen. Als ze vervolgens de volledige versie aanschaffen, kunnen ze hun opgeslagen gegevens gebruiken om het avontuur naadloos voort te zetten.

Citaat

We voelden ons al vereerd door het succes van Metro Redux op de nieuwe consoles. Met deze trials willen we iedereen de kans geven om kennis te maken met de unieke wereld en post-apocalyptische sfeer van Metro. Geïnspireerd door de originele shareware-versie van Doom, besloten we zoveel mogelijk van de game weg te geven.

aldus  Dean Sharpe, CEO van 4A Games

De Trial van Metro 2033 Redux bevat de eerste acht hoofdstukken, tot het eind van ‘Dead City’. De Metro: Last Light Redux Trial bevat negen hoofdstukken, tot het eind van ‘Theatre’. In beide gevallen vertegenwoordigt de Trial-versie ongeveer een derde van het complete spel.

Wereldwijd zijn meer dan 1,5 miljoen exemplaren van Metro Redux verkocht. De compilatie ‘Metro Redux’ voor PlayStation 4 en Xbox One heeft nu in verschillende landen meer verkocht dan het originele Metro: Last Light voor PlayStation 3 en Xbox 360 – een ongekende prestatie voor een ‘Remaster.’ Volgens de recensieverzamelsite Metacritic is het ook de hoogst beoordeelde game van Deep Silver.

Wat wij vonden van Metro Redux kan je lezen in onze review.Metro Redux is gebaseerd op de internationale bestseller METRO 2033 van schrijver Dmitry Glukhovsky.


 


 

Metro Redux

Metro Redux
Release
vr 29 aug, 2014
Genre
Shooter
Platform
ps4
Uitgever
Deep Silver
Ontwikkelaar
4A GAMES

Metro Redux kopen?