Een Rondleiding In De Garage Met Deze Nieuwe Video Van Farming Simulator 15

Een Rondleiding In De Garage Met Deze Nieuwe Video Van Farming Simulator 15

Voertuigen getoond met gedetailleerde 3D modellen en gameplay footageFarming Simulator 15 wordt ontwikkeld door Giants Software en komt volgende week dinsdag, 19 mei, naar PlayStation 4, PlayStation 3. In de video van vandaag worden een aantal van de vele voertuigen die je in de game zult vinden getoond. Geniet van uiterst gedetailleerde 3D modellen van tractoren en machines die op volle toeren laten zien waar ze van gemaakt zijn in verschillende gameplay beelden.

Licenties van de 40 grootste fabrikanten (New Holland, Ponsse, Case IH, Deutz-Fahr, Lamborghini, Same, Horsch, Grimme, Amazone en nog veel meer) geven je de mogelijkheid om een immense reeks voertuigen en authentieke machines te gebruiken die waarheidsgetrouw zijn nagemaakt op basis van de originele modellen, tot op de laatste bout en moer.

FARMING SIMULATOR 15 CONSOLES: GARAGE TRAILER
Console spelers zullen eindelijk de volledige "Farming experience" kunnen ervaren; dezelfde nieuwe generatie die op PC al ruim 1 miljoen spelers heeft weten te verleiden: al haar content, activiteiten, voertuigen, en, op PS4 en Xbox One, de online cooperatieve multiplayer modus! Nodig andere spelers uit in jouw game en benut diverse mogelijkheden om je boerderij verder te ontwikkelen: verhoog je productiviteit door taken te verdelen of door samen te werken aan grotere taken zodat deze efficiŽnter kunnen worden uitgevoerd in real-time, en ontwikkel je boerderij sneller dankzij de hulp van anderen.

Deze game ligt vanaf 19 mei bij je plaatselijke gameboer.

Farming Simulator 2015

Farming Simulator 2015
Release
di 19 mei, 2015
Genre
Simulator
Platform
ps3 ps4
Uitgever
Focus Home Interactive
Ontwikkelaar
Giants and Focus Home Interactive

Steun playstationclan.be