Nieuwe content Trails Fusion beschikbaar

Nieuwe content Trails Fusion beschikbaar

Race door de post-apocalytische wereld van Megalopolis.

 

Vanaf vandaag is After the Incident - de zesde en laatste geplande DLC voor de Trials Fusion Season Pass - beschikbaar. De DLC bevat tien nieuwe tracks, 24 uitdagingen, vijf trophies en nieuwe items voor de track-editor. Download After the Incident nu via de Xbox Marketplace voor Xbox One en Xbox 360, via Steam en Uplay voor Windows PC en vanaf woensdag 1 april via de PlayStation Store voor PlayStation 4 en Playstation 3.

In After the Incident onderzoek je de oorzaak van de ramp die de aarde heeft verwoest. De bruisende wereld zoals wij hem kennen bestaat niet meer. De enige restanten zijn enorme leegtes, runes en de verbrijzelde dromen van een complete samenleving. Race aandachtig door de vernietigde steden en ontdek de verwoeste ecosystemen.

Voor de ultieme Trials-ervaring blijven we Trials Fusion updaten met nieuwe features, meer downloadbare content en track editor-items.

De Season Pas is beschikbaar voor 19,99 en als eigenaar van de Season Pass krijg je directe toegang tot After the Incident evenals de vorige vijf DLC-packs. Als je geen Season Pass hebt, kun je After the Incident aanschaffen voor 4,99.


Trials Fusion

Trials Fusion
Release
wo 16 apr, 2014
Genre
Sport
Platform
ps4
Uitgever
Ubisoft
Ontwikkelaar
RedLynx

Trials Fusion kopen?