Battlefield Hardline nu verkrijgbaar

Battlefield Hardline nu verkrijgbaar

Duik in de actie in deze nieuwe interpretatie van Battlefield, waarin alles draait om strategie, snelheid en het verhaal in een wereld met agenten en criminelenVisceral Games, een studio van Electronic Arts Inc. (NASDAQ: EA), heeft vandaag aangekondigd dat Battlefield™ Hardline nu verkrijgbaar is in Europese winkels en (als digitale download) op Origin voor de pc, de PlayStation 4 en de Xbox One. Battlefield Hardline biedt ultieme actie met agenten en criminelen via de populaire multiplayer-ervaring uit de Battlefield-franchise en een gloednieuwe episodische singleplayer-campagne die is geïnspireerd door moderne misdaadseries. Het spel heeft al geweldige kritieken gekregen: “het is een fascinerende richting voor de Battlefield-serie” (USA Today) en “snel en meedogenloos” (IGN).

Steve Papoutsis, General Manager van Visceral Games en Executive Producer van Battlefield Hardline
Citaat

Ons doel met Battlefield Hardline was het maken van de meest complete first-person shooter van dit jaar door voort te borduren op de ongeëvenaarde multiplayerfranchise van DICE, en het toevoegen van een gedenkwaardige singleplayer-ervaring met verhaallijnen en personages die fans laten meeleven, net als in hun favoriete tv-serie. We hebben nóg meer strategie, snelheid en verhaal toegevoegd aan een van de beste franchises in de geschiedenis van videogames. We kunnen niet wachten totdat spelers het spel in handen krijgen.


Battlefield Hardline, dat mogelijk wordt gemaakt door de bekroonde Frostbite 3 game-engine, is een stijlvolle en frisse nieuwe benadering van de geprezen franchise, waarin spelers aan beide kanten van de wet kunnen staan tijdens een misdadige confrontatie tussen agenten en criminelen. Battlefield Hardline speelt zich af op de grimmige maar stijlvolle straten van Los Angeles en Miami, en luidt een gloednieuw tijdperk voor Battlefield-fans in met inspirerende nieuwe spelmodi zoals Hotwire en Heist, nieuwe wapens, voertuigen en gadgets waarmee spelers de tegenstanders op hun eigen manier kunnen uitschakelen. Van politiehelikopters en muscle cars tot tokkelbanen en stroomstootwapens, Battlefield Hardline laat gamers zelf bepalen hoe ze de ongelooflijke en chaotische stedelijke oorlogvoering willen benaderen.

Battlefield Hardline heeft een ervaren cast van acteurs en schrijvers, inclusief Alexandra Daddario uit True Detective, Kelly Hu uit Arrow, Wendy Calhoun uit Justified en Benito Martinez uit House of Cards. Het spel volgt het verhaal van de beginnende rechercheur Nick Mendoza uit Miami die zich een weg moet banen door een moreel complexe criminele onderwereld. Het verhaal wordt verteld in een episodische vorm die is geïnspireerd door bekende tv-series. Spelers komen voor moeilijke dilemma's te staan terwijl ze zich aan beide kanten van de wet begeven in een bloederig verhaal over misdrijf en wraak.

Lees hier binnenkort de review!

Battlefield Hardline

Battlefield Hardline
Release
do 19 mrt, 2015
Genre
First Person Shooter
Platform
ps3 ps4
Uitgever
Electronic Arts
Ontwikkelaar
Visceral Games

Battlefield Hardline kopen?