GTA Online content update

GTA Online content update

Adversary Modes, Daily Objectives en meer nieuwe updates voor GTA Online op 10 maart.Volgende week brengen de Heists een geheel nieuwe gameplay-ervaring naar GTA Online. Spelers hebben dan de mogelijkheid om samen te werken om grote overvallen op touw te zetten. Deze enorme toevoeging aan de game wordt vergezeld door een flink aantal nieuwe features en verbeteringen die de ervaring van GTA Online nog dieper en breder maakt. Zo bieden Adversary Modes drie nieuwe vormen van competitie, terwijl nieuwe Daily Objectives en andere Freemode-activiteiten nieuw leven brengen in de drukke straten van Los Santos en Blaine County.

Nieuwe Adversary Modes
Deze nieuwe speler-vs.-speler-mode voegt diverse nieuwe competitieve uitdagingen toe aan GTA Online. De Adversary Modes worden vrijgespeeld door de voortgang die spelers boeken in de Heists.

Come out to play
Een team van drie Runners probeert thuis te komen, terwijl een team van Hunters op jacht is naar hun bloed. Runners zijn goedbewapend maar kunnen zich alleen per voet verplaatsen. De Hunters hebben daarentegen een free-aim shotgun tot hun beschikking en kunnen zich verplaatsen per motorfiets of ATV. De Hunters mogen hun voertuig nooit verlaten en hebben onbeperkte levens. Runners hebben slechts één leven, maar wel alle wapens tot hun beschikking.

Siege Mentality
Maximaal vier spelers moeten stand zien te houden tegenover maximaal zes aanvallers op één locatie. De aanvallers hebben onbeperkte levens, maar alleen geweren waar de loop van is afgezaagd. De verdedigers kunnen daarentegen gebruik maken van al hun wapens.
 
Hasta la Vista
De achtervolging wordt ingezet! Truckers maken jacht op fietsers. Het doel van de fietsers is simpel: haal de finish van het laatste checkpoint zonder dat je verpulverd wordt onder de wielen van de achtervolgende trucks. De fietsers moeten hierbij zowel goed voor hun op de weg letten om obstakels te ontwijken, als over hun schouders om de truckers voor te blijven. Haalt één van de fietsers de eindstreep? Dan winnen alle fietsers uit zijn team. Worden alle fietsers voortijdig uitgeschakeld, dan winnen de truckers.
 
Daily Objectives
Het dagelijkse leven in Los Santos wordt nog lucratiever. Of je nou de voorkeur hebt voor Jobs of juist voor vrije activiteiten, Daily Objectives bieden je een wisselende serie van uitdagingen om meer GTA$ te verdienen. Met drie nieuwe doelen per dag kunnen spelers uitdagingen op opeenvolgende dagen aannemen die hen een bonus van $500.000 kan opleveren.
 
Nieuwe Freemode-activiteiten
Jij en je medespelers hebben ook meer mogelijkheden voor cash en RP met nieuwe activiteiten die aan de Freemode zijn toegevoegd. Wees alert op telefoontjes van Lester; mogelijk vraagt hij je om de politie af te leiden zodat hij zijn criminele activiteiten af kan maken. Lamar kan je bellen omdat hij wat voertuigen uit de weg wil ruimen, terwijl Trevor en Ron af en toe hulp kunnen gebruiken bij het neerschieten van vliegtuigen van concurrerende zakenlieden. Naast GTA$ en RP-bonussen, zijn er gloednieuwe Awards beschikbaar wanneer je deze uitdagingen in stijl weet af te maken.

Ook nieuw: een in-game E-mail notificatiesysteem waarmee je direct in contact kunt treden met je GTA Online vrienden, ongeacht in welke sessie zij zitten. Ook zijn er diverse nieuwe Awards waarmee je nieuwe items kunt krijgen, zoals exclusieve t-shirts en aanpassingen aan auto’s.

Grand Theft Auto V (PS4)

Grand Theft Auto V (PS4)
Release
di 18 nov, 2014
Genre
Actie
Platform
ps4
Uitgever
Rockstar
Ontwikkelaar
Rockstar North

Grand Theft Auto V (PS4) kopen?