EA en Visceral Games nemen spelers mee de straat op in de open beta van Battlefield Hardline

EA en Visceral Games nemen spelers mee de straat op in de open beta van Battlefield Hardline

Stort je in de actie van een gloednieuwe Battlefield-multiplayer met politieagenten en criminelen, waarin alles draait om snelheid en strategie

Visceral Games heeft vandaag aangekondigd dat Battlefield Hardline van 3 tot 8 februari een open multiplayer-bèta organiseert. De bèta is wereldwijd beschikbaar voor alle spelers via Origin voor de pc, de Playstation 4, PlayStation 3, de Xbox One, en de Xbox 360®. Visceral Games heeft vandaag ook een nieuwe trailer uitgebracht waarin gamers een uitgebreide indruk krijgen van de manier waarop nieuwe innovaties, het verhaal, de snelheid en de strategie de single- en multiplayer van Battlefield Hardline in een complete first-person shooter veranderen. Scroll naar het einde van dit bericht om “Wat is er nieuw in Battlefield Hardline” te bekijken.

Steve Papoutsis, algemeen directeur van Visceral Games en Executive Producer van Battlefield Hardline
Citaat

Er is niets waardevollers voor ons team dan de relatie met onze community. Hun passie voedt onze passie, en hun feedback heeft absoluut geholpen om van Hardline een beter spel te maken. We willen dat ze de bèta volgende week helemaal kapot spelen en we vertrouwen erop dat ze feedback blijven geven, zodat we het spel kunnen blijven finetunen.


Battlefield Hardline borduurt voort op de basis van de unieke multiplayer-ervaring van de franchise, die is gericht op teamwork en strategie en een nieuwe dimensie van snelheid toevoegt, waardoor dit het snelste Battlefield-spel ooit is. De open bèta bevat drie verschillende maps en modi waarin deze fantasiewereld met agenten en criminelen tot leven wordt gebracht. De gloednieuwe Hotwire-modus introduceert snelle achtervolgingen op het strijdveld, waarop de criminelen een lijst gesignaleerde wagens proberen te stelen, terwijl de politie probeert de lijst weer in bezit te krijgen. Succes in Hotwire, dat in de bèta op twee maps (Downtown en Dust Bowl) beschikbaar is, hangt af van teamwork en precisierijden. In Dust Bowl kunnen spelers ook de unieke Conquest-modus van de Battlefield-franchise ervaren, met epische veldslagen voor maximaal 64 spelers. En ten slotte bevat de bèta tevens Heist, alweer een nieuwe modus die wordt geïntroduceerd in Battlefield Hardline. In deze modus, die speelbaar is op de map Bank Job, proberen criminelen hoog te scoren door in te breken in een bankkluis en de buit veilig te stellen op afleverpunten, terwijl een politieteam moet samenwerken om ze te stoppen.

De bèta van Battlefield Hardline biedt ook toegang tot het volledige multiplayer level systeem in het spel, met frisse nieuwe wapens, voertuigen, gadgets en uitrustingen. Spelers moeten nieuwe strategieën bedenken op het strijdveld met snellere vluchtmethoden, zoals de tokkelbaan en muscle cars, of nieuwe inbreektactieken met de enterhaak en niet-dodelijke uitschakelopties, zoals arrestaties, ondervragingen en stroomstootwapens. Bovendien geeft de bèta een eerste indruk van een andere spelmodus: Hacker. Deze modus tilt cameratoezicht naar het volgende niveau: één speler in elk kamp kan het strijdveld op verschillende manieren hacken, bijvoorbeeld via beveiligingscamera's, om vijanden te ontdekken en gebieden aan te geven waarin het team moet aanvallen of verdedigen. De Hacker-modus is speelbaar in alle modi van de bèta.

Battlefield Hardline brengt de ontzagwekkende, unieke Battlefield-momenten van verwoesting naar LA en Miami in chaotische stedelijke oorlogvoering. Battlefield Hardline, dat mogelijk wordt gemaakt door de Frostbite 3 game-engine, is een episodische singleplayer-campagne die de beginnende rechercheur Nick Mendoza uit Miami volgt in een verhaal over misdrijf en wraak. Dit alles wordt tot leven gebracht door een ervaren cast met acteer- en schrijftalent uit Hollywood, bestaande uit onder andere Alexandra Daddario uit True Detective, Wendy Calhoun uit Justified en Benito Martinez uit The Shield.

Battlefield Hardline is op 19 maart verkrijgbaar in Europa via Origin voor PC, de PlayStation 4, de PlayStation 3, de Xbox One en de Xbox 360.

Battlefield Hardline

Battlefield Hardline
Release
do 19 mrt, 2015
Genre
First Person Shooter
Platform
ps3 ps4
Uitgever
Electronic Arts
Ontwikkelaar
Visceral Games

Battlefield Hardline kopen?