Shadow of Mordor: Lord of the Hunt review

Shadow of Mordor: Lord of the Hunt review

Wij mochten de eerste DLC testen, en wat vonden wij ervan?Torvin: Dwarven Hunter


Torvin heeft je hulp nodig! Nadat je veel heibel hebt gemaakt, stuurt Sauron nieuwe troepen naar Mordor. Deze Beastmaster Warchiefs jagen op alles wat er leeft, en dit is niet naar de zin van Torvin. Samen met hem ga je de strijd aan tegen deze warchiefs, maar eerst moet je de verschillende fauna in dit gebied leren kennen en leren domineren...What's new?


Naast de nieuwe verhaallijn krijg je ook nog enkele nieuwe dieren op je bord voorgeschoteld, waaronder de 'Wretched Graug' en de 'Caragath ', een neefje van de Caragor. Met de unieke vaardigheden van deze dieren zal je uiteindelijk de nieuwe warchiefs moeten lokken en elimineren. Deze warchiefs zijn initieel zoals we ze standaard kennen, nummer drie daarentegen heeft al een 'huisdier ter zijner beschikking. Het Nemesis-systeem wordt gereset, waardoor je opnieuw een resem captains en warchiefs moet leren kennen, om ze daarna onderuit te halen.

Natuurlijk zijn er met deze DLC ook nieuwe collectibles. Zo kan je de bladzijden uit Torvins boek verzamelen, en de 'beast hunt'-challenges tot een goed einde brengen. Je krijgt ook een nieuw uiterlijk, namelijk dat van een echte jager. Daarnaast kan je nieuwe 'Epic Runes' bemachtigen en kan je meedoen met de 'Tests of the Wilds'.Conclusie


Op grafisch vlak is deze DLC uiteraard hetzelfde als de originele game, alsook de gameplay. De runes die je hebt verzameld verdwijnen, maar al je vrijgespeelde vaardigheden heb je nog altijd. Hierdoor is alles net iets te simpel, wanneer je de oorspronkelijke game hebt uitgespeeld. Deze onderhoudende DLC speel je vlot uit in een vijf uurtjes, en dan heb je ook de meeste collectibles al verzameld.

VerhaalGameplayGraphicsSoundSpeelduurTotaal
7/109.5/109/109.5/106/1082/100


Lees de volledige review hier!

Middle Earth: Shadow of Mordor

Middle Earth: Shadow of Mordor
Release
vr 03 okt, 2014
Genre
Actie / Avontuur
Platform
ps3 ps4
Uitgever
Warner Bros. Interactive Entertainment
Ontwikkelaar
Monolith Productions

Middle Earth: Shadow of Mordor kopen?