Devil May Cry aangekondigd voor de PS4

Devil May Cry aangekondigd voor de PS4

Devil May Cry die vorig jaar voor PS3, Xbox 360 en PC verscheen krijgt een release voor de next-gen console. De game zal op 17 maart verkrijgbaar zijn op digitaal en fysiek te koop zijn.


De volledige titel zal DmC Devil May Cry: Definitive Edition zijn en bevat daarom alle content van het origineel, plus extra's. Zo zal alle download content die uit is gekomen in het pakket aanwezig zijn.

Een van deze nieuwe modi is Vergil's Bloody Palace Mode, waar spelers aan de slag kunnen met Vergil.  Voor spelers met een uitdaging is er goed nieuws want er is een nieuwe moeilijkheidsgraad.

Daarnaast zal de Definitive Edition extra outfits bevatten voor Dante en Virgil, ge´nspireerd op de klassiek Devil My Cry en geoptimaliseerd worden voor de next-gen console; de game draait in 1080p en op 60fps. Extra opties worden ook toegevoegd, waaronder een Turbo Mode om de snelheid van de game flink te verhogen.

DmC Devil May Cry Definitive Edition zal op 17 maart 2015 te koop zijn voor een adviesprijs van 39,99 euro. Dit is ruim twee jaar na de release op de PS3, Xbox 360 en PC.


Devil may Cry

Devil may Cry
Release
di 15 jan, 2013
Genre
Hack-n-Slash
Platform
ps3
Uitgever
Capcom
Ontwikkelaar
Ninja Theory

Devil may Cry kopen?