Lara Croft is terug! Met bovenaanzicht!

Lara Croft is terug! Met bovenaanzicht!

Vanaf 5 december op PS4In 1996 zag de koningin van de hedendaagse videogame-industrie het licht: Lara Croft. Deze stoere heldin wist miljoenen spelers te veroveren in de klassieke adventure game Tomb Raider. Wereldwijd gingen van de verschillende titels in de serie meer dan 30 miljoen stuks over de toonbank. Tomb Raider en Lara Croft werden onderdeel van de pop culture, want naast games werden er zelfs twee films gemaakt. Vorig jaar blies uitgever Square Enix de franchise nieuw leven in met een prequel waarin een jeugdige Lara Croft de hoofdrol speelde. Vanaf 5 december keert Lara terug in Lara Croft and the Temple of Osiris op PS4 en pc.

Lara in Egypte
Lara Croft and the Temple of Osiris speelt zich diep in de woestijn van Egypte af. In haar nieuwe avontuur moet Lara samenwerken met de rivaliserende schattenjager Carter Bell en de gevangen goden Horus en Isis om de boosaardige god Seth te verslaan. Lara en haar reisgezellen vechten tegen de natuurelementen op de zandvlakten en in oude tombes en moeten het opnemen tegen legendarische goden en mythische wezens. Nu het lot van de wereld op het spel staat, moet Lara de fragmenten van Osiris terugvinden om te voorkomen dat Seth de hele mensheid knecht.
 
Of dit nu een hernieuwde kennismaking is of introductie; in deze game laat Lara Croft zich van haar beste kant zien. Actie, avontuur en niet te vergeten: puzzels. Lara Croft and the Temple of Osiris is alleen of samen met vrienden te spelen. De naadloze drop-in/drop-out co-op zorgt voor een nieuwe beleving van de klassieke serie. De nieuwste Lara Croft-game is essentieel voor de doorgewinterde fan en een plezante kennismaking voor de nieuwe gamers. Lara Croft and the Temple of Osiris is daarnaast een mooie opwarmer voor de nieuwste titel Rise of the Tomb Raider die eind 2015 zal verschijnen.

Lara Croft and the Temple of Osiris

Lara Croft and the Temple of Osiris
Release
vr 05 dec, 2014
Genre
Avontuur
Platform
ps4
Uitgever
Square Enix
Ontwikkelaar
Crystal Dynamics

Steun playstationclan.be