Motorcycle Club vanaf 28 november beschikbaar

Motorcycle Club vanaf 28 november beschikbaar

Een nieuwe arcade motor racing game die op 28 november uitkomt voor PlayStation 4 en PlayStation 3

Game-uitgever en -distributeur Bigben Interactive en de in Parijs gevestigde game-ontwikkelaar Kylotonn Games presenteren op 28 november de nieuwe arcade motor racing game Motorcycle Club op PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox 360 en pc.

Samenwerking met prestigieuze merken


Trek je laarzen aan, hijs je in je beste leren pak en bestijg een selectie van de meest prestigieuze motormerken zoals BMW Motors, Honda, Kawasaki, KTM, Suzuki en Yamaha. Maar liefst 22 officiŽle motoren in drie categorieŽn (Roadster, Superbike en Custom) staan klaar in jouw garage, elk met een eigen rol in jouw club.

Motoren: een levensstijl


In Motorcycle Club richt je een eigen club van motorrijders op en gebruik je het geld dat je verdient om je garage uit te breiden met de beste motoren. Pas je motorrijders aan, koop nieuwe motoren maar bovenal, blijf de andere clubs voor! Tijdens wedstrijden wissel je op elk moment van categorie (Roadster, Custom en Superbike) om je strategie uit te voeren en jouw team op de eerste plek op het podium te krijgen! Maar wees voorzichtig. Als je de race wilt winnen, speelt er meer dan alleen  als eerste over de streep komenÖer zijn dynamische uitdagingen tijdens de wedstrijd en je zult de juiste motorrijder moeten kiezen voor de juiste uitdaging.

Veel gevarieerde inhoud


Om de Motorcycle Championship te winnen zul je moeten presteren in 20 gevarieerde dag en nacht circuits om geleidelijk de afstand tussen jou en de negen rivaliserende clubs te vergroten voor de eindzege. Er is ook een online multiplayer optie tot 4 spelers zodat je ook tegen je vrienden kunt spelen.Motorcycle Club

Motorcycle Club
Release
ma 17 nov, 2014
Genre
Race
Platform
ps3 ps4
Uitgever
Big Ben Interactive
Ontwikkelaar
Kylotonn

Steun playstationclan.be