GTA 5 voor PS4 morgen in de winkel

GTA 5 voor PS4 morgen in de winkel

De tijd is aangebroken: GTA5 op next gen!Morgen is het dan eindelijk zover: Grand Theft Auto V voor PlayStation 4 en Xbox One ligt dan in de schappen. Een moment waar velen al maanden reikhalzend naar uitkijken. Want GTAV next gen mag dan technisch gezien een vernieuwde versie van een bestaand spel zijn, in de praktijk lijkt de game veel meer op een compleet nieuwe launch van de veelgeprezen game-ontwikkelaar Rockstar Games. De game biedt namelijk niet alleen verbluffende nieuwe details, maar belooft ook minstens vijftig uur aan nieuwe speelcontent.

Grand Theft Auto V benut de mogelijkheden van PlayStation 4 en Xbox One optimaal met grafische en technische verbeteringen die een hele nieuwe wereld blootleggen. Weidsere uitzichten, verhoogde resoluties, nieuw wildleven, verbeterde weer- en schade-effecten en een hogere verkeersdichtheid zorgen voor nieuw leven in de steden, dorpen, woestijnen en oceanen in het uitgestrekte Los Santos en Blaine County.

First person-modus


De grootste toevoeging gaat echter nog veel verder dan de technische verbeteringen. Eerder maakte de game-ontwikkelaar namelijk bekend dat er een first person-modus aan het spel is toegevoegd, waardoor gamers een compleet nieuwe ervaring voorgeschoteld krijgen. Ongeacht hoeveel uur je al in Los Santos hebt doorgebracht, door de ogen van hoofdpersonages Michael, Trevor of Franklin voel je jezelf weer als nieuw in deze bekende omgeving. Hoe dan? De officiŽle launch trailer geeft je een voorproefje!

GTA Online: belangrijke update


De next gen-upgrade strekt zich daarnaast uit naar Grand Theft Auto Online, waarin het ook mogelijk wordt om in een first person-modus te gamen. En alle content updates die voor GTA Online zijn gecreŽerd, zijn tevens beschikbaar voor de singleplayer-modus op next gen. Uiteraard kunnen ook de spelers van GTA Online hun karakters en voorgang overzetten naar PlayStation 4 of Xbox One.

Voor iedereen die via zijn PlayStation 4 of Xbox One GTA Online wil spelen: het is belangrijk dat je de Title Update die vanaf vandaag beschikbaar is downloadt voordat je begint met gamen. Als jouw next gen-console verbonden is met het internet, gebeurt dit automatisch. De update bevat de laatste tweaks en optimalisaties om alles zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Extra content


GTA-fans die terugkeren naar de nieuwe, meer gedetailleerde wereld van Los Santos en Blaine County op PlayStation 4 en Xbox One worden voor hun loyaliteit extra beloond met een reeks exclusieve items zoals voertuigen, wapens en missies. Spelers die de overstap naar Next Gen maken kunnen bovendien verder gaan waar ze waren gebleven op de PS3 of Xbox 360. Ook kunnen ze hun karakters eenvoudig overzetten.

Awards


Als winnaar van awards zoals Game of the Year, Beste Open World Game en Best Multiplayer (GTA Online), heeft Grand Theft Auto V zeven verschillende wereldrecords op zijn naam staan, waaronder die van snelst verkopende entertainmentproduct ooit. Zowel pers als publiek zijn sinds de eerste launch in 2013 laaiend enthousiast over de eindeloze mogelijkheden van de game.

Grand Theft Auto V (PS4)

Grand Theft Auto V (PS4)
Release
di 18 nov, 2014
Genre
Actie
Platform
ps4
Uitgever
Rockstar
Ontwikkelaar
Rockstar North

Grand Theft Auto V (PS4) kopen?