LEGO Batman 3: Beyond Gotham DLC Season Pass Trailer

LEGO Batman 3: Beyond Gotham DLC Season Pass Trailer

De Season Pass bevat zes add-on content packs met unieke gethematiseerde levels, verhaallijnen en free play modus. Spelers verkrijgen toegang tot meer dan 40 personages, voertuigen, achievements en meer.De Season Pass is nu verkrijgbaar voor PS4, Xbox One, Xbox 360, PS3 en PC voor de aantrekkelijke prijs van €14,99. De zes packs kunnen ook afzonderlijk gekocht worden voor €2,99 per pack. De Season Pass bevat:

The Dark Knight Add-On Pack (nu verkrijgbaar)
Ervaar de bloedstollende achtervolgingsscène uit de iconische film, compleet met stoere voertuigen en explosieve actie. Kruip in de huid van de legendarische Dark Knight en Commissioner Gordon, evenals de Joker en zijn handlangers terwijl ze Harvey Dent’s politiemannen achterna zitten. Bane en Catwoman uit de derde film zijn ook speelbaar.
 
Man of Steel Add-On Pack (nu verkrijgbaar)
Help Jor-El, zijn vrouw Lara en hun robot Kelex om de jonge Superman “Kal-el” de ruimte in te sturen naar de veiligheid van de aarde terwijl Krypton verandert in chaos. Zoek je weg naar Jor-El’s huis, vecht tegen de binnenvallende troepen van General Zod en neem het op tegen Zod om Superman te redden.
 
Batman 75th Add-On Pack (nu verkrijgbaar)
Speel als de Joker en Harley en zet alles klaar voor de viering. Kruip in de huid van Batman en speel als een aantal van de meest iconische verschijningen van Batman door de jaren heen, zoals zijn eerste verschijning in Detective Comics #27.
 
Arrow Add-On Pack (verschijnt binnenkort)
Kruip in de huid van de Green Arrow, met de stem van Stephen Amell uit de succesvolle TV - show Arrow. Verken Starling City en ontmoet nieuwe personages waaronder Diggle, Felicity Smoak, Huntress, Slade Wilson, Black Canary en vele anderen.
 
Toegang tot toekomstige DLC Content
Krijg toegang tot drie extra game pakketten, die nieuwe speelbare personages, voertuigen en levels bevatten. Details over de extra content worden later vrijgegeven.

Lego Batman 3: Beyond Gotham

Lego Batman 3: Beyond Gotham
Release
vr 14 nov, 2014
Genre
Actie / Avontuur
Platform
ps3 ps4
Uitgever
Warner Bros. Interactive Entertainment
Ontwikkelaar
TT Games

Steun playstationclan.be