We gaan de grens over met LEGO Batman 3: Beyond Gotham

We gaan de grens over met LEGO Batman 3: Beyond Gotham

Succesvolle LEGO Batman videogame franchise gaat voor het eerst op een buitenaards avontuur met nieuwe werelden, meer dan 150 karakters, Season Pass en sterrenvoicecast.LEGO Batman 3: Beyond Gotham verschijnt vandaag voor PlayStation4, PlayStation3 , PlayStationVita (ook te spelen op PlayStation TV).

Tom Stone, Managing Director bij TT Games
Citaat

LEGO Batman 3: Beyond Gotham is zonder twijfel de ultieme superhelden videogame voor alle leeftijden. Van free-roam gameplay, tot vliegen met grote LEGO figuren en het verkennen van Lantern Worlds met de meest fantastische personages van DC Comics: het plezier en de mogelijkheden in LEGO Batman 3 zijn eindeloos.In LEGO Batman 3: Beyond Gotham bundelt 'The Caped Crusader' zijn krachten met de superhelden van het DC Comics Universe en schieten ze naar de ruimte om de kwaadwaardige Brainiac te stoppen van het vernietigen van de aarde. Met behulp van de kracht van de ‘Lantern Rings' laat Brainiac werelden inkrimpen om deze aan zijn gestoorde collectie van miniatuursteden van het gehele universum toe te voegen. De grootste superhelden en de meest sluwe schurken moeten zich verenigen en afreizen naar verschillende Lantern Worlds om de ‘Lantern Rings' te verzamelen en Brainiac te stoppen voor het te laat is.

Spelers kunnen meer dan 150 unieke characters vrijspelen, waaronder leden van de Justice League en de Legion of Doom, maar ook grote LEGO figuren zoals Arkillo, Atrocitus en vele anderen – ieder met zijn eigen gadgets en mogelijkheden. LEGO Batman 3: Beyond Gotham biedt spelers de mogelijkheid iconische locaties te verkennen, zoals de Hall of Justice, de Batcave en de Justice League Watchtower en ze kunnen verschillende Lantern planeten zoals Odym, Zamaron en Okaara bezoeken en vrij verkennen.

LEGO Batman 3: Beyond Gotham beschikt ook over een ongelooflijke line-up van stemacteurs, van wie velen al eerder hun stem verleenden in de LEGO Batman videogame franchise, waaronder: Troy Baker (Batman); Travis Willingham (Superman); Christopher Cory Smith (The Joker); Laura Bailey (Wonder Woman en Catwoman); Dee Bradley Baker (Brainiac); Josh Keaton (Green Lantern); Scott Porter (Aquaman) en niemand minder dan de Batman uit de jaren zestig, Adam West! In de game zijn sterren Conan O'Brien en Kevin Smith als zichzelf te zien en verschijnt Stephen Amell, ster van de populaire tv-serie Arrow, als Green Arrow in de videogame.
 
Naast de vele nieuwe omgevingen, personages en features in de game, biedt LEGO Batman 3: Beyond Gotham ook een andere primeur voor de LEGO videogame franchise – een Season Pass. De Season Pass bevat zes downloadbare packs, elk met een unieke thematische missie-level met verhaal- en gratis speel-modus. Spelers kunnen meer dan 40 karakters, voertuigen, prestaties en veel meer ontgrendelen. Er zijn drie add-on content packs beschikbaar bij de lancering: The Dark Knight, Man of Steel en Batman 75th  (waarbij kinderen en ouders de kans krijgen om Batmans 75e verjaardag te vieren). Spelers die niet genoeg kunnen krijgen van het spel kunnen uitkijken naar meer add-on content, waaronder het Arrow pack en twee andere packs, die op een later tijdstip verschijnen.

De handheld-versie van LEGO Batman 3: Beyond Gotham bevat meer dan 100 karakters uit het DC Comics universum en 45 missies binnen een originele verhaallijn, gericht op dynamische en snelle gameplay.

Lees hier binnenkort de review!

Lego Batman 3: Beyond Gotham

Lego Batman 3: Beyond Gotham
Release
vr 14 nov, 2014
Genre
Actie / Avontuur
Platform
ps3 ps4
Uitgever
Warner Bros. Interactive Entertainment
Ontwikkelaar
TT Games

Steun playstationclan.be