Launch trailer vrijgegeven voor Farming Simulator 15

Launch trailer vrijgegeven voor Farming Simulator 15

Vandaag stellen we de launch trailer van Farming Simulator 15, dat vanaf donderdag op PC beschikbaar zal zijn, aan jullie voor. Een goede kans om nog een laatste blik te werpen op de vele activiteiten die in het spel aanwezig zullen zijn! Farming Simulator 15 is op 30 oktober beschikbaar op PC en begin 2015 op consoles.


Farming Simulator is een fenomeen in het huidige videogamelandschap, omdat het iets anders biedt dan wat we gewoon zijn: stop je gevechtsuitrusting weg, trek je rubberen laarzen aan en dompel jezelf onder in de dagelijkse routine van de moderne landbouwer. Farming Simulator spreekt een breed publiek van spelers aan; jongere gamers genieten van de toegankelijkheid en het sandbox aspect van de game; liefhebbers van landbouwvoertuigen smullen van de verschillende machines die gedetailleerd weergegeven worden en doorwinterde gamers tot slot houden van de accurate en realistische simulatie. Farming Simulator gooide hoge ogen met de recentste 2013 versie, waarvan er meer dan 3 miljoen exemplaren wereldwijd verkocht zijn. Farming Simulator 15 is nu klaar om de franchise een nieuw tijdperk in te loodsen!
 
Farming Simulator 15 biedt, dankzij de nieuwe graphics en physics engine, een immense open wereld boordevol details en visuele effecten. Beheer jouw eigen boerderij: van het binnenhalen van de oogst tot het hoeden van vee, en van de verkoop van jouw verse producten tot bosbeheer, de opbrengsten zullen je toelaten om jouw bedrijf verder uit te bouwen en te investeren in nieuwe en krachtigere machines of materialen.

Het spel bevat een nieuwe Nordic omgeving en een herontwikkeld Noord Amerikaans landschap. Gebruik en bestuur meer dan 140 authentieke landbouwvoertuigen, van de bekendste constructeurs (inclusief 20 nieuwe merken): New Holland, Ponsse, Case IH, Deutz Fahr. Bovendien is er ook nieuw gereedschap beschikbaar, dat gebruikt kan worden bij enkele van de nieuwe activiteiten in het spel zoals het omhakken van bomen.

In de multiplayer modus kun je tot 15 vrienden uitnodigen om samen jouw boerderij verder uit te bouwen. Geniet dankzij de actieve en passionele community van eindeloze nieuwe content: nieuwe voertuigen, materialen en zelfs omgevingen!

Farming Simulator 2015

Farming Simulator 2015
Release
di 19 mei, 2015
Genre
Simulator
Platform
ps3 ps4
Uitgever
Focus Home Interactive
Ontwikkelaar
Giants and Focus Home Interactive

Steun playstationclan.be