Nieuwe gameplay video vrijgegeven voor Farming Simulator 15

Nieuwe gameplay video vrijgegeven voor Farming Simulator 15

Farming Simulator 15, de nieuwste game binnen de Farming Simulator franchise, is klaar om een nieuw tijdperk binnen te stappen.De game bevat nieuwe graphics en een nieuwe engine, een aangepaste interface en meer voertuigen, maar spelers krijgen in Farming Simulator 15 ook de kans en dit is een van de grootste nieuwe features om het veld te verlaten en het bos in te trekken!

Met een pak nieuwe voertuigen, materialen en andere machines ter beschikking biedt de game een berg mogelijkheden om aan bosbeheer te doen: van houtkap tot transport, van het verwerken van houtblokken tot het heraanleggen van bossen, Farming Simulator 15 biedt spelers heel wat kansen om hun landbouwbedrijf verder te ontwikkelen.

Deze video is de derde in een reeks gameplay trailers. De twee vorige trailers, over het kweken en oogsten van gewassen, werden al duizenden keren bekeken. De video van vandaag toont ons enkele voertuigen voor de houtkap in actie, zoals de indrukwekkende machines van PONSSE, een van de 20 nieuwe merken die in de game aanwezig zullen zijn.

Van het omhakken van bomen met de imposante ScorpionKing of voor het ruigere en persoonlijke werk met de kettingzaag tot verschillende manieren om de houtblokken te verwerken (versnipperen, specifiek gaan verzagen, etc), deze video toont enkele van de verschillende activiteiten die te maken hebben met bosbeheer. Bovendien is dit opnieuw een kans om de nieuwe graphics en engine in werking te zien, die het bewegen van de kranen en voertuigen realistisch in beeld brengen.

Farming Simulator 2015

Farming Simulator 2015
Release
di 19 mei, 2015
Genre
Simulator
Platform
ps3 ps4
Uitgever
Focus Home Interactive
Ontwikkelaar
Giants and Focus Home Interactive

Steun playstationclan.be