Today! We simply walk into Mordor!

Today! We simply walk into Mordor!

Warner Bros. Interactive Entertainment lanceert Middle-earth: Shadow of Mordor

 

Warner Bros. Interactive Entertainment (WBIE) en Monolith Productions kondigen vandaag de release aan van Middle-earth: Shadow of Mordor: Middle-earth Shadow of Mordor is een third-person, open wereld actiegame die spelers een nieuwe epische saga van Midden-aarde laat beleven tijdens een duistere reis door Mordor. De game speelt zich af tussen de gebeurtenissen van The Hobbit en The Lord of the Rings en bevat het innovatieve Nemesis Systeem. De game is verkrijgbaar bij retailers en als digitale download voor PlayStation4 voor de adviesprijs van 69,99

In Middle-earth: Shadow of Mordornemen spelers de rol aan van Talion, een Gondorian ranger van de Black Gates, die samen met zijn familie wordt afgeslacht in de nacht dat Sauron terugkeert naar Mordor. Talion wordt tot leven gewekt en verbonden met een Wraith geest en begint een lange reis op zoek naar vergelding en om te ontdekken waarom hem de rust van de dood is ontzegd. Spelers ontdekken het mysterie van de geest die bezit van hem genomen heeft, ontdekken de oorsprong van de Rings of Power en confronteren hun ultieme vijand.

De game introduceert het innovatieve Nemesis System, waarbij elke vijand die spelers tegenkomen in Middle-earth: Shadow of Mordor  gedetailleerd en uniek is en zich onderscheidt op basis van uiterlijk, persoonlijkheid, sterktes en zwaktes tijdens vijandelijke missies. Spelers gebruiken Talions Wraith krachten om de vijandelijke Uruks te manipuleren en verkrijgen extra krachten om een eigen leger op te bouwen dat is opgewassen tegen Saurons krachten op het slagveld.

Je kan gameplay bekijken op het playstation-youtube-account!

De review binnenkort hier beschikbaar!

Middle Earth: Shadow of Mordor

Middle Earth: Shadow of Mordor
Release
vr 03 okt, 2014
Genre
Actie / Avontuur
Platform
ps3 ps4
Uitgever
Warner Bros. Interactive Entertainment
Ontwikkelaar
Monolith Productions

Middle Earth: Shadow of Mordor kopen?