Middle-earth: Shadow of Mordor - Launch Trailer vrijgegeven

Middle-earth: Shadow of Mordor - Launch Trailer vrijgegeven

Om de release van Middle-earth: Shadow of Mordor te vieren, hebben Warner Bros. Interactive Entertainment (WBIE) en Monolith Productions de officiŽle Shadow of Mordor - Launch Trailer vrijgegeven.


De trailer duikt dieper in het verhaal van de bekroonde actiegame die zich afspeelt tussen de gebeurtenissen van The Hobbit en The Lord of the Rings.
 
Talion, een ranger van de Black Gates, wordt samen met zijn familie afgeslacht en vervolgens opnieuw tot leven gewekt door de krachtige Wraith Celebrimbor. De twee worden geconfronteerd met de macht van Saurons leger en Black Captains, maar krijgen hulp van onverwachte bondgenoten. Uiteindelijk gaan zij de confrontatie aan met de Dark Lord zelf. Middle-earth: Shadow of Mordor is vanaf vrijdag 3 oktober beschikbaar voor PC, PlayStation 4 en Xbox One.

Middle-earth: Shadow of Mordor biedt een dynamische game omgeving waar spelers, gedreven door wraak, Mordor naar hun hand zetten. De game begint in de nacht dat Sauron terugkeert naar Mordor en zijn Black Captains op brute wijze de Rangers van de Black Gate executeren. Spelers nemen de rol aan van Talion, een ranger die deze nacht zijn leven, zijn familie en alles wat hij lief heeft verliest. Uit de dood herrezen door de mysterieuze Spirit of Vengeance begint Talion aan een lange reis op zoek naar vergelding. Tijdens Talions tocht ontrafelen spelers het mysterie van de geest die hem in zijn macht heeft, ontdekken zij de oorsprong van de ĎRings of Power' en confronteren zij de ultieme vijand.

Middle Earth: Shadow of Mordor

Middle Earth: Shadow of Mordor
Release
vr 03 okt, 2014
Genre
Actie / Avontuur
Platform
ps3 ps4
Uitgever
Warner Bros. Interactive Entertainment
Ontwikkelaar
Monolith Productions

Middle Earth: Shadow of Mordor kopen?