Nieuwe DLC voor Trials Fusion beschikbaar

Nieuwe DLC voor Trials Fusion beschikbaar

Welcome to the Abyss - DLC nu verkrijgbaarWelcome to the Abyss, het derde deel van de zes aangekondigde DLC’s voor Trials Fusion, is verkrijgbaar vanaf 8 oktober voor PlayStation 4. Deze nieuwe DLC bevat 10 nieuwe tracks, 24 track-uitdagingen, vijf achievements en nieuwe objecten voor de track-editor. Als jij in het bezit bent van een Season Pass, krijg je meteen toegang tot deze aanvullende content. Heb je de Season Pass niet, dan koop je dit pack voor €4,99.

In Welcome to the Abyss verlaat jij het utopische gebied in de wolken uit Empire of the Sky om mysterieuze ruďnes diep in de zee te verkennen. Primitieve relikwieën van steen zitten op mysterieuze wijze vol energie die afkomstig is van een onbekende bron, waardoor oude machines tot ieders verbazing nog steeds werken. In combinatie met tekens die wijzen op het aanbidden van een onbekende god, roept dit allerlei vragen op die jij moet onderzoeken. Maar wees op je hoede: er schuilt meer in deze ruďnes dan je denkt…

De Season Pass is nog steeds verkrijgbaar voor €19,99 en bevat Welcome to the Abyss, alle toekomstige DLC’s en de eerder verschenen DLC’s Empire of the Sky en Riders of the Rustlands. De release van de laatste drie DLC’s vindt plaats tussen nu en mei 2015.

Trials Fusion

Trials Fusion
Release
wo 16 apr, 2014
Genre
Sport
Platform
ps4
Uitgever
Ubisoft
Ontwikkelaar
RedLynx

Trials Fusion kopen?