Nieuwe Gameplay Trailer voor The Evil Within

Nieuwe Gameplay Trailer voor The Evil Within

Naar aanleiding van de Tokyo Game Show werd een nieuwe gameplay trailer voor The Evil Within, de nieuwe survival horror game van game director Shinji Mikami, vrijgegeven.De game wordt ontwikkeld door Shinji Mikami en het team bij Tango Gameworks, en belichaamt pure survival horror.  Gedetailleerde omgevingen, gruwelijke angst en een gecompliceerd verhaal vormen een innemende wereld.  Met beperkte middelen tot je beschikking zul je vechten om te overleven en pure angst doorstaan in deze mix van horror en actie.

Detective Sebastien Castellanos en zijn partners komen ter plaatse om een gruwelijke massamoord te onderzoeken.  Nadat hij getuige was van de afslachting van zijn collega's door een mysterieuze kracht, loopt hij zelf in de hinderlaag en wordt hij bewusteloos geslagen. Wanneer hij ontwaakt, lijkt hij terechtgekomen in een verknipte wereld waar afschuwelijke schepsels tussen de doden ronddwalen.
Sebastian begint aan een angstaanjagend avontuur met als doel te overleven en te ontdekken wat er achter dit onvoorstelbare kwaad zit.

The Evil Within zal op dinsdag 14 oktober beschikbaar zijn voor Xbox One, Xbox 360, PlayStation 4, PlayStation 3, en PC. Voor meer informatie over The Evil Within, surf naar theevilwithin.com.

The Evil Within

The Evil Within
Release
di 14 okt, 2014
Genre
Survival / Horror
Platform
ps3 ps4
Uitgever
Bethesda
Ontwikkelaar
Tango Gameworks

The Evil Within kopen?