Kaos kondigt eigen gameplaymode in Skylanders Trap Team aan

Kaos kondigt eigen gameplaymode in Skylanders Trap Team aan

“Kun je het geloven dat al die Skylanders heben toegegeven aan mijn eisen?”

 

Activision Publishing, Inc., een dochteronderneming van Activision Blizzard, Inc. (NASDAQ: ATVI), kondigt vandaag een nieuwe gameplay mode aan. Deze gameplay staat geheel in het teken van mij, Emperor Kaos, de meest beruchte en kwaadaardige slechterik in heel Skylands! In mijn geweldige “Kaos Doom Challenge” kunnen snotterende Portal Masters zoals jij, samen met het belachelijke leger van Skylands, de strijd aangaan tegen mijn persoonlijke volgelingen.
 
Aangezien je toch geen schijn van kans maakt, zal ik, Kaos, je de ruimte geven om verdedigingstorens te bouwen. Zo kun je de strijd aangaan met mijn angstaanjagende bondgenoten en daarbij mag je alle Skylanders uit je gehele verzameling inzetten. Maar als jij, stuntelde Portal Master, er uiteindelijk toch niet in slaagt om langs mijn hordes van boosaardige onderdanen te komen, dan wordt “Mystery Box of Doom” geopend. Uit de “Mystery Box of Doom” komen onophoudelijk gigantische slechterikken tevoorschijn die je zullen vermorzelen! En omdat ik genadig ben laat ik jou zelfs al je Trapped Villains gebruiken om te proberen om mijn handlangers te verslaan.
 
En, als een van jullie behoefte heeft aan een citaat van me, PAK AAN: “Een recent onderzoek dat werd uitgevoerd onder duizend trollen bracht glashelder naar voren dat negen van de tien ondervraagde trollen het er mee eens is dat ik het machtigste, krachtigste en meest indrukwekkende kwaadwillende monster ben, dat Skylands ooit in handen heeft gehad. Uiteraard heb ik elke tiende trol uit dat onderzoek laten afvoeren naar mijn “Kaos Doom Challenge”… er is nooit meer iets van hen vernomen! Dus we kunnen concluderen dat IEDEREEN het ermee eens is: ik, Kaos, ben het machtigste, krachtigste en meest indrukwekkende kwaadwillende monster ooit!”
 
En voor degenen die niet kunnen wachten en nu al willen weten wanneer jullie zielige maar daarom niet minder gruwelijke en complete uitroering zal beginnen: het Skylanders Trap Team Starter Pack komt in de loop van oktober uit voor de PS3 en PS4.
 
Als je me nu wilt excuseren, ik moet ervandoor om een wereld te veroveren. Ik zie ernaar uit om je volledig te vernietigen - met verachting en walging

Skylanders Trap Team

Skylanders Trap Team
Release
vr 10 okt, 2014
Genre
Actie / Avontuur
Platform
ps3 ps4
Uitgever
Activision
Ontwikkelaar
Toys for Bob

Steun playstationclan.be