Allereerste LEGO Game Season Pass aangekondigd voor LEGO Batman 3: Beyond Gotham

Allereerste LEGO Game Season Pass aangekondigd voor LEGO Batman 3: Beyond Gotham

Vandaag onthult Warner Bros. Interactive Entertainment een DLC Season Pass voor LEGO Batman 3: Beyond Gotham – de eerste Season Pass voor een LEGO videogame.

De Season Pass bevat 6 DLC pakketten, ieder met een uniek gethematiseerde missie level met een story en free play modus. Spelers kunnen meer dan 40 personages, voertuigen, achievements en meer unlocken. De eerste drie DLC packs zijn beschikbaar op 14 november en de drie andere pakketten worden later aangekondigd. De Season Pass is beschikbaar voor PS4, Xbox One, Xbox 360, PS3 en PC voor € 14,99. Ieder pakket kan los gekocht worden voor € 2,99. De Season Pass bevat:
 • The Dark Knight Pack (beschikbaar op 14-11-14)
  Ervaar de bloedstollende achtervolgingsscène uit de iconische film, compleet met stoere voertuigen en explosieve actie. Kruip in de huid van de legendarische Dark Knight en Commissioner Gordon, evenals de Joker en zijn handlangers terwijl ze Harvey Dent’s politiemannen achterna zitten. Bane en Catwoman uit de derde film zijn ook speelbaar.
 • Man of Steel Pack (beschikbaar op 14-11-14)
  Help Jor-El, zijn vrouw Lara en hun robot Kelex om de jonge Superman “Kal-el” de ruimte in te sturen naar de veiligheid van de aarde terwijl Krypton verandert in chaos. Zoek je weg naar Jor-El’s huis, vecht tegen General Zod’s binnenvallende troepen en neem het op tegen Zod om Superman te redden.
 • Batman 75th Pack (beschikbaar op 14-11-14)
  Speel als de Joker en Harley en zet verschillende delen klaar voor de viering. Kruip in de huid van Batman en speel als een aantal van de meest iconische verschijningen van Batman door de jaren heen, zoals zijn eerste verschijning in Detective Comics #27.
 • Access to Future DLC Content
  Krijg toegang tot drie extra game pakketten, die nieuwe speelbare personages bevatten, voertuigen en levels. Details over de extra content worden later vrijgegeven.

 
In LEGO Batman 3: Beyond Gotham bundelt 'The Caped Crusader' zijn krachten met de superhelden van het DC Comics Universe en schieten ze naar de ruimte om de kwaadwaardige Brainiac te stoppen van het vernietigen van de aarde. Met behulp van de kracht van de ‘Lantern Rings' laat Brainiac werelden inkrimpen om deze aan zijn gestoorde collectie van miniatuursteden van het gehele universum toe te voegen. De grootste superhelden en de meest sluwe schurken moeten zich verenigen en afreizen naar verschillende Lantern Worlds om de ‘Lantern Rings' te verzamelen en Brainiac te stoppen voor het te laat is.

Lego Batman 3: Beyond Gotham

Lego Batman 3: Beyond Gotham
Release
vr 14 nov, 2014
Genre
Actie / Avontuur
Platform
ps3 ps4
Uitgever
Warner Bros. Interactive Entertainment
Ontwikkelaar
TT Games

Steun playstationclan.be