Speel als Blackbeard met de nieuwe DLC van Assassin's Creed Black Flag

Speel als Blackbeard met de nieuwe DLC van Assassin's Creed Black Flag

Assassin's Creed Black Flag Multiplayer DLC is vanaf morgen verkrijgbaar voor PlayStation Netwerk. Deze DLC pack bevat drie dodelijke personages; de bevreesde Blackbeard, de dodelijke Orchidee en de mystieke Jaguar.Drie nieuwe personages nemen deel aan de strijd; Blackbeard, dodelijke Orchidee en de mystieke Jaguar. Elk heeft zijn eigen vaardigheden en unieke speelwijze.

Blackbeard


Een piraat met een kort lontje, een lange baard en een zwaard laat je beter met rust. Deze lompe, gevreesde piraat vertrouwd voornamelijk op zijn brute kracht en schakelt zijn tegenstanders uit met één gerichte klap. Een ideaal nieuw personage om mee te heersen in de online piratenwereld.

Orchidee


Hou je meer van de subtiele aanpak, dan is de Orchidee iets voor jou. Deze Chinese dodelijke Assassin executeert haar tegenstanders snel en sierlijk met haar katana. Haar dodelijke vaardigheden leerde zij dienend als militair adviseur in de Quing dynastie.

Jaguar


Of speel je liever als een Azteekse strijder uit Mexico? De Jaguar, Cuali, is een echte vechter, hij overleefde de vernietiging van zijn samenleving en sloot zich aan bij een groeiende groep van Tempeliers die op zoek zijn naar vernieuwde orde en vrede. Hij doodt zijn doelwitten snel en geruisloos met zijn favoriete wapen, de dodelijke bijl.

Voor de spelers geïnteresseerd in de Assassin’s Creed IV Black Flag Season Pass, deze is nu verkrijgbaar en bevat Freedom Cry – Een op zichzelf stand verhaal van 9 missies met Edward Kenway’s stuurman Adewale in de hoofdrol, het exclusieve Kraken Ship Pack, extra single-player missions, wapens, kostuums en verzamelobjecten, samen met deze multiplayer DLC en toekomstige personages voor de multiplayer.

Assassin's Creed 4: Black Flag

Assassin's Creed 4: Black Flag
Release
di 29 okt, 2013
Genre
Actie / Avontuur
Platform
ps3 ps4
Uitgever
Ubisoft
Ontwikkelaar
Ubisoft Montreal

Assassin's Creed 4: Black Flag kopen?