Gamescom verslag: Metro Redux

Gamescom verslag: Metro Redux

Metro 2033 en Last Light worden opnieuw uitgegeven, deze keer voor PlayStation 4.Metro Redux is de naam van de heruitgave bundel van Metro 2033 en Metro Last Light. Metro 2033 was voorheen enkel beschikbaar op PC en Xbox 360. Metro Last Light was een tijdje geleden gratis te downloaden voor PlayStation PLUS leden. De Metro games zijn gebaseerd op de boeken van de Russische auteur Dmitry Glukhovsky en brengen een meeslepend verhaal met diepgaande gameplay elementen.

Deze heruitgave is meer dan een grafische upgrade. Beide games zijn uitgebreid met nieuwe gamemodes, slimmere AI en spelen enorm soepel op de PlayStation 4 en Xbox One. Metro Redux draait op 1080p - 60FPS, op PC ondersteunt het spel zelf een 4K resolutie. Zo goed als alle laadschermen zijn vervangen door soepele overgangen. Bovendien bevat Redux ook nog eens alle DLC.

Komt er een nieuwe Metro aan?
De ontwikkelaars bij 4A games hebben met Redux de nieuwe consoles leren kennen. Een officiële aankondiging van een Metro is er niet, maar dat is niet uitgesloten. Dmitry Glukhovsky heeft het boek Metro 2034 nog geschreven en is momenteel nog bezig met Metro 2035. Er is dus materiaal genoeg om op voort te bouwen.

Metro 2033 Redux en Metro: Last Light Redux zijn elk als digitale download beschikbaar voor een adviesverkoopprijs van €19.99 per game. Je kan ook beide games kopen voor €39.99, dit zowel retail als digitaal. Metro Redux zal beschikbaar zijn van 29 augustus voor PlayStation 4, Xbox One en PC.

Metro Redux

Metro Redux
Release
vr 29 aug, 2014
Genre
Shooter
Platform
ps4
Uitgever
Deep Silver
Ontwikkelaar
4A GAMES

Metro Redux kopen?