The Evil Within Season Pass aangekondigd

The Evil Within Season Pass aangekondigd

Vandaag wordt bekendgemaakt dat een Season Pass zal aangeboden worden voor The Evil Within, de survival horror game van legendarische director, Shinji Mikami.

Met de Season Pass van The Evil Within zul je survival horror kunnen beleven vanuit een nieuw standpunt.  In de eerste add-on zul je de rol aannemen van The Keeper (aka Boxman) in een verzameling van sadistische mission-based maps.  De tweede en derde add-on nemen je verder mee op het pad van de waanzin in een tweedelige, verhaalgestuurde ervaring als Juli Kidman - de mysterieuze partner van Sebastian Castellanos in The Evil Within.  Kom oog in oog te staan met onvoorstelbare vijanden en nieuwe gebieden die de verborgen motieven van het vreselijke kwaad onthullen.

De Season Pass zal 19.99 kosten en geeft je toegang tot alle geplande DLC voor de game en zal binnenkort beschikbaar zijn bij bepaalde game retailers, PSN, Xbox LIVE en andere digitale retailers.
Het is mogelijk dat de Season Pass en DLC content op bepaalde platformen en in bepaalde regio's niet beschikbaar zijn.  Tarifering en releasedata kunnen verschillen naargelang regio en platform.

The Evil Within zal vanaf vrijdag 17 oktober beschikbaar zijn in Europa voor Xbox One, Xbox 360, PlayStation 4, PlayStation 3, en PC.

The Evil Within

The Evil Within
Release
di 14 okt, 2014
Genre
Survival / Horror
Platform
ps3 ps4
Uitgever
Bethesda
Ontwikkelaar
Tango Gameworks

The Evil Within kopen?