Leer hoe je boer wordt in Farming Simulator 2015

Leer hoe je boer wordt in Farming Simulator 2015

NIeuwe trailer Farming Simulator 2015 vrijgegevenDe Farming Simulator franchise schakelt nu een tandje hoger, daarbij gebruikmakend van de bekende succesformule. Met nieuwe graphics en een nieuwe engine, aangepaste visuele effecten en interface en een verbeterde gameplay met een rijke spelomgeving bevat Farming Simulator 15 alle ingrediŽnten om de meest gedetailleerde landbouwervaring ooit in oktober naar de PC te brengen, en begin 2015 naar de consoles.

Net zoals bij z'n voorganger zal je in Farming Simulator 15 te kampen hebben met de dagelijkse uitdagingen van de moderne landbouwer. Kweek gewassen, verkoop je producten, hoed je vee en bouw je eigen landbouwcomplex in twee immense open wereld omgevingen...inclusief nieuwe Noorse setting!

De game engine in Farming Simulator 15 is helemaal vernieuwd, waardoor het spel vooruitstrevende visuele effecten en graphics toont, met als uitschieter de fotorealistische weergave van de voertuigen. Farming Simulator 15 heeft niet echter enkele esthetische verbeteringen aangebracht: naast een exclusieve game backdrop en een nieuwe interface, bevat de game ook extra activiteiten, zoals boomzagen. Trek het bos in, en maak gebruik van nieuwe machines en voertuigen zoals pikdorsers, kettingzagen, boomzagen en trailers.

Dit bijkomend materiaal wordt toegevoegd aan de lange lijst van landbouwmaterialen, die zorgvuldig nagebouwd worden volgens de originele types van beroemde merken zoals Case IH, Deutz - Fahr en Lamborghini. Prestigieuze merken in de sector zoals New Holland en Ponsse zijn net als vele anderen eveneens beschikbaar in de game!

Farming Simulator 15 bevat bovendien een uitgebreide online mode, waarbij je een boerderij kunt managen met maar liefst 16 spelers, online of via een lokaal netwerk. Maak gebruik van mods die gecreŽerd werden door de community en de spelers zelf, en doe aan in-game customization van voertuigen, materiaal ťn omgevingen!

Farming Simulator 2015

Farming Simulator 2015
Release
di 19 mei, 2015
Genre
Simulator
Platform
ps3 ps4
Uitgever
Focus Home Interactive
Ontwikkelaar
Giants and Focus Home Interactive

Steun playstationclan.be