Sherlock Holmes Crimes and Punishments: releasedatum en een nieuwe trailer!

Sherlock Holmes Crimes and Punishments: releasedatum en een nieuwe trailer!

Het grootste mysterie van Sherlock Holmes staat op het punt om onthuld te worden: Sherlock Holmes Crimes and Punishments van Frogwares zal vanaf 30 september beschikbaar zijn op PS4 en PS3

Op de verschillende consoleversies kun je de 6 unieke cases gaan onderzoeken, waarbij je diverse locaties uit het 19e eeuwse Londen passeert, gebruikmakend van je skills en instinct. Geniet van een voorsmaakje van de intriges en sfeer in Sherlock Holmes Crimes & Punishments in deze nieuwe trailer!Eerder toonden we je al 23 minuten gameplay, waarin de Black Peter zaak verder uitgespit werd. Zoals aangegeven zijn er maar liefst 9 verschillende conclusies die uit elke zaak getrokken kunnen worden, en we zijn natuurlijk geen spoilers. Dat betekent dat de moordenaar van Peter Carey nog steeds rondloopt, en vanaf 30 september kun je jouw conclusies aan de onze toetsen via onze Facebook en Twitter accounts.

In Crimes & Punishments ga je de straat op als de Victoriaanse detective Sherlock Holmes, terwijl je samen met Scotland Yard de wreedste en meest complexe misdaden onderzoekt. De inventieve gameplay, waarbij je gebruikmaakt van Holmes' meest beroemde skills, past zich aan volgens de speelwijze en sluwheid van de speler. In Sherlock Holmes Crimes & Punishments koppel je zijn skills aan jouw verstand!

Sherlock Holmes: Crimes and Punishments

Sherlock Holmes: Crimes and Punishments
Release
di 30 sep, 2014
Genre
Puzzel
Platform
ps3 ps4
Uitgever
Focus Home Interactive
Ontwikkelaar
Frogwares

Steun playstationclan.be